brutus_rottweiler
66
photos
66
on Google Maps
views
None
« Previous123Next »

brutus_rottweiler's conversations

hehe, ce chestie. cand am trecut la bulgari din greseala nu era nimeni. resturile metalice nu este linia de frontiera. linea de frontiera e 200-300 de metri mai in fata. la inceput n-am stiut ca eram la bulgari si de o data vazusem un panou pe bulgareste. atunci mi-am dat seama ca am trecut la bulgari.

yes, the border is now more symbolic because the border fence on the beach is gone. you can't see anylonger where the border line goes.

ce misto, am fost si eu la vama veche o data si as mai merge. mi-a placut mult acolo.

mersi, stii ca poza asta e chiar de pe linia de demarcatie intre romania & bulgaria. treaba asta n-o stiam cand ma plimbam pe plaja ca nu exista nici-o indicatie care spune unde este linia de demarcatie. apoi vazusem asta pe partea bulgara http://www.panoramio.com/photo/46245351 si mi-am dat seama pe urma ca linia de demarcatie trece pe langa niste pietre mari chiar la mal. deci din greseala am trecut la bulgari fara sa stiu.

Imi place aceasta imagine inedita a tarmului marii! Lia

ce frumos. mi-se face dor de munte.

formidabil, bea o bere pentru mine data viitoare cand mai mergi pe la munte.

salutare, cred ca era naspa pe vremea comunismului. e adevarat ca granicierii aveau ordine stricta sa deschida foc in cei care se miscau in zona de frontiera?

No, it is a private property boundary. The dirt and scrub between the border

Friends

  • loading Loading…

 

brutus_rottweiler's groups