M Mclknight
photos
813
on Google Maps
views
« Previous12345678...4950Next »

M Mclknight's conversations

Foto vanaf de Wallenroute, de andere kant: Parentheses in the url

Bij mooi weer staat hier de ijswagen van ijskabouter Bob

heb net dat pokke wyler gedaan wat grenspalen betreft .. bij het op de kaart prikken kom ik opeens deze tegen .. die staat een beetje fout op de kaart .. hij is buiten wyler en een van de eerste die weer gewoon op de foto kan ( op de luchtfoto is dat waar dat strookje land naast de weg begint ( waar ze die kerst-bomen kweken )) ... als je nu ook die in wyler zelf effe op de foto wil zetten wens ik je veel sterkte en geluk . . . .

you are ok! i like border

Dag David, bedankt voor uw informatie over het Zwin. Tja, het resultaat zou kunnen zijn, rekening houdend met de zeespiegelstijging, dat Brugge weer haar oude toegang tot zee terug krijgt ;-) De foto is gemaakt tijdens een vakantie in novemmber '84. Ik herinner me nog de prachtige natuur van het Zwin, en de mooie polders bij Oostkerke en Hoeke.

Groeten, Claus

ja vreemd he ... soms worden de mooiste fotos gewoon de prullebak verwezen en bij deze werd dat ook verwacht ( met 98% zogaar .. ) maar nu is die gewoon tot in china te zien . . . .

ik begrijp ook niet dat ze hetzelf niet in de gaten hebben

Hallo. ja klopt mijn website is nu hier...

http://members.home.nl/mawetering/grenspalen/index.htm

Aan de belgische grens kom ik weinig meer tegenwoordig. ben nu met de duitse grens bezig.

Als dit onderwerp je interressert kijk dan ook op ander websites over grenspalen. links zijn daar ook te vinden.

Hallo, prachtige grensfoto's! Wie weet treffen we elkaar eens in west-Brabant. Tip:je titels bij palen 212 en 213 lopen een nummer achter, ofwel: de foto van nr 211 ontbreekt. suc6

« Previous123Next »

Friends

  • loading Loading…

 

M Mclknight's groups