kovacevicmiso@hotmail.com
934
photos
906
on Google Maps
views

kovacevicmiso@hotmai…'s conversations

Odlican pogled sa Siljevca. Kako se dodje do gore, iz Dubljana ili ? Ima li staze i kakva je?

Pozdrav

Ovo samo u Bosni ima i nigdje više u Europi!! Ljepota !!

Nebu pod oblake!

Interesantna crkva i svetinja , moji preci su iz hercegovine ,a takođe nam je slava sv. Arhangel Mihailo.Pošto su moji preci došli u 19 vijeku neznam, ništa iz kojeg su mjesta i iz koje loze su , došli su u Zavidoviće između Doboja i Zenice i zvao se Krsto sa sobom je doveo tada maloletnog sina Bajkana. Prezivamo se Krstić, a predpostavka je da je to prezime novo nastalo po doseljavanju .Godinama tragam za korijenima pa ako iko iz hercegovine ,bilo šta zna otome ,bio bi veoma zahvalan da mi kaze. Imamo li srodnika,jer mi je krsna slava sv. arhangel a ko neko tu slavu slavi , te ito nešto govori da nam je možda ista loza.Mišokovačeviću izvinite na ovom , tekstu puno hvala na odgovoru.pozdrav Stojan Brčko.

Колико знам - јесте, и ја сам питао, нема нигдје неке ознаке да туда пролази граница. На самом је врху - гребену - са платоа до улаза у цркву се фино виде села у Хрватског - Витаљина, Молунат, обала, са стране олтара - Бококоторки залив... Не знам има ли пута са хрватске стране, са црногорске постоји означена пјешачка стаза као и цеста, задњих 2-3 км је било у лошем стању од киша.

LINDA LOCOMOTIVA!!!

L+F

SAUDAÇÕES DO BRASIL

Poštovanje,

na žalost, od željezničke infrastrukture nije ništa ostalo. Ništa više ne podsjeća na to da je nekad Gornji Vakuf imao prugu!

Željeznička stanica, a i okretište je bilo na mjestu koje se i danas kod starijeg naroda naziva Stanica. To je područje na kojem se trenutno nalazi benzinska Sičaja. Lokomotiva je pored Zavičajnog muzeja u Travniku.

Lijep pozdrav,

Ensar

Poštovani, možete li mi učiniti uslugu- da na Google earth označite gdje je u Jajcubila zgrada željezničke stanice uzanog kolosijeka i kako stići sa ceste Banja Luka -Jajce? Uopšte, ima li išta od infrastrukturepruge da je očuvano? Pošto imam problema sa adresom koju vidite, pošaljite (ukoliko imate i sliku) na mejl naopaklije61@hotmail.com

Hvala.

Нађох ову фотографију, ту у непосредној близини школе сам крајем априла 1987. године провео 15 - так дана на логоровању за вријеме служења војног рока у ЈНА.

« Previous1234567Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

kovacevicmiso@hotmai…'s groups