Luud Riphagen
718
photos
313
on Google Maps
views
Mijn naam is Luud Riphagen, geboren 1951 te Apeldoorn. Om principiële redenen weiger ik mijn verdere medewerking te verlenen aan een etisch onverantwoord en ondoorzichtig beleid. Wie controleert Google ? In afwachting van de ontwikkelingen en het onderzoek betreffende het nieuwe Google beleid heb ik besloten voorlopig geen nieuwe foto’s meer te plaatsen . Voor de Nederlandstaligen die graag iets meer van de achtergrond zouden willen weten, onderstaand het adres van een Zembla (VARA /NPS) uitzending. http://www.youtube.com/watch?v=frRgyW_t3BU _______________________________________________________________ THANKS TO ALL MY PANO-FRIENDS FOR THE WONDERFUL TIME WE HAD ! Too many things have changed and I've lost confidence. _______________________________________________________________ Copyright schendingen zijn schering en inslag. Voor Google geen reden om het door ons ter beschikking gestelde materiaal beter te beveiligen. ______________________________________________________________ Luud op Flickr http://www.flickr.com/photos/65172297@N04 _______________________________________________________________ Luud old http://www.panoramio.com/user/1473099 _______________________________________________________________ Luud Riphagen http://www.panoramio.com/user/523564 _______________________________________________________________ Luud Picasa http://picasaweb.google.com/luudriphagen

Luud Riphagen's conversations

Masterpiece ! Well done !

Like & YS

Cheers,

Lena

L12 Beautiful photo.
Greetings from Czechia,
Jarda_M

Beautiful landscape !!!
L+F
Greetings from Slovenia !

so beautiful place and colors!!! like

greetings kostas

Thats a very fine Picture ...LIKE & FA. Best greetings, Romina

Spinrag schijnt super sterk te zijn Peter. Op internet las ik dat het tien keer zo sterk is als staal en sterkte-eigenschappen heeft die groter zijn dan kevlar, wat dat ook moge zijn.

Het lijkt wel allemaal zo onschuldig, maar loop er maar eens tegenaan, da's best lastig, al die draden aan je lichaam. Waar ze dan altijd breken, weet ik niet, waarschijnlijk op de verbindingsplekken.

Dank voor je complimentje. Groetjes, Christien.

Grazie del commento, Fabrizio!. Ciao, Renato.

Es un lujo pasear por tus fotos. Gracias¡

Méry 3°人~°, merci bien!

alfred

Friends

  • loading Loading…

 

Luud Riphagen's groups