Jack Tol
878
photos
669
on Google Maps
views
Hallo kijker, Mijn naam is Jack Tol, ben getrouwd; heb 2 kinderen en woon in Volendam. Sinds 2006 hou ik mij op tamelijk fanatieke wijze bezig met (digitaal) fotograferen. Ik fotografeer met de CANON 60D en dit dan merendeels in combinatie met de Canon 24-105 F4 L IS USM-lens. Ik hoop dat u mijn daarmee gemaakte foto's kunt waarderen. Hello viewer, My name is Jack Tol. I am married; have 2 children and live in Volendam (Holland / The Netherlands). I take my pictures with the Canon 60D and mostly in combination with a 24-105 F4 L IS USM-Canon lens. I hope you will appreciate my pictures.

Jack Tol's conversations

Ook deze toont weer een mooie mix van oud en nieuw.

Groeten,

Jack

Mooie opname en het spoort me aan om ook weer eens Den Haag te gaan bezoeken, maar dan met camera. Ik kom er nog wel eens vanwege mijn werk, maar dan dus zonder camera ;-)

Groeten,

Jack

Ook weer een goed standpunt ingenomen Feitse en tja in dat torentje is intussen al heel wat bekokstoofd. Toch gek als je bedenkt dat in dit toch niet al te grote kantoortje onze minister zetelt.

Groeten,

Jack

Een prachtige mix van jong en oud en van kleuren. De foto heb je ook genomen vanuit een kijkhoek die ik nog niet eerder heb zien gebruiken om dit alles te vereeuwigen. Heel goed gezien en dus ook een niet alledaagse en prachtige kijk op dit stukje Den Haag.

Groeten,

Jack

Amazing clouds - perfect lighting. Like

All the best - Rezkovi E&V

PANORAMIO FOREVER!!! Like & Favorite.

Saludos, Carmeta.

PANORAMIO FOREVER!!! Like & Favorite.

Saludos, Carmeta.

Spectacular and beautiful! L+F, greetings from Bavaria, Martin

Impressive view & perspective...
Beautifully composed & captured...
YSL 7/17

Srdečná vďaka Antony.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jack Tol's groups