Jack Tol
802
photos
614
on Google Maps
views
Hallo kijker, Mijn naam is Jack Tol, ben getrouwd; heb 2 kinderen en woon in Volendam. Sinds 2006 hou ik mij op tamelijk fanatieke wijze bezig met (digitaal) fotograferen. Ik fotografeer met de CANON 60D en dit dan merendeels in combinatie met de Canon 24-105 F4 L IS USM-lens. Ik hoop dat u mijn daarmee gemaakte foto's kunt waarderen. Hello viewer, My name is Jack Tol. I am married; have 2 children and live in Volendam (Holland / The Netherlands). I take my pictures with the Canon 60D and mostly in combination with a 24-105 F4 L IS USM-Canon lens. I hope you will appreciate my pictures.

Jack Tol's conversations

Deze plaats noemen ze dan wel Kortrijk, maar aan de prachtige panden op deze foto's te zien, waren ook niet bepaald lang arm. Een prachtige foto is dit geworden Alfons.

Groeten,

Jack

WINGEGUE , insektenhaus :) gr. roeli, danke :)

Ik zou eerder willen zeggen een "beauty"-queen.

Groeten,

Jack

Alsof ik zit te kijken naar een schilderij van Monet. P R A C H T I G Els.

Groeten,

Jack

Dat is soms een moeilijkheid Bernard , op foto zie je niet alles ik miste de oortjes, en het was wat te donker, maar jij hebt het geluk dit allemaal mee te mogen beleven en niets gaat boven die ervaring ...en ik mis dat zo erg nu de 25 jaar dat ik mee ging met de natuurgroep ... Groetjes,Louisa

Dit soort prachtige dromerige fotografische kunst beheers jij ook echt als geen ander Els. Maar ook dat ene plekje weten te vinden waarin je dan nog één zo'n knop met één blaadje ziet die net nog dat ene mooie extra detail oplevert, getuigt natuurlijk van inzicht.

Groeten,

Jack

Een mooi fleurig en veelkleurig kiekje Els.

Groeten,

Jack

Simply perfect!!

Like+Fav.

Nikos1954.

Zo zie je maar weer wat voor fraais er allemaal tussen het groen ligt verschonen. Je moet het natuurlijk wel effe ontdekken en zo mooi weten vast te leggen.

Groeten,

Jack

Een hele mooie en perfect gecomponeerde scene Gerrit.

Groeten,

Jack

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jack Tol's groups