aleksandarn
642
photos
633
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...2627Next »

aleksandarn's conversations

Very beautiful shot!!!

L

_____________

Greetings,

Kalin

Wonderful night shot. Like

Greetings, Bassam

It's seems like a great place to visit :)) and the picture is great as well.

I love the colors on this photo. Great job.

Фала. Поздрав

Прекрасна фотографија од Светиот Словенски Плаошник! Like! Ми се допаѓа што имате отворено групи за два значајни града во земјава, па ви прелагам да се здружиме и да ги направиме порепрезентативни со наслови и слики за да бидат привлечни посебно за љубители, туристи и авантуристи. Може мали измени во насловите, нека оди на македонски и англсики, може City of Ohrid - Градот Охрид, итн. Се надевам нема да ми замерите на предлозите, секако ја подржувам вашата иницијатива и идеја да се отворат и водат групи за Градот Скопје и Охрид...

Се најубаво… поздрав, Стојан.

Friends

  • loading Loading…

 

aleksandarn's groups