Herman Jelstad
photos
on Google Maps
views
Jeg er en amatør fotograf og tar bilder som en hobby. Liker meg ute i naturen og er en ivrig bærplukker ( Multer, Blåbær, Krekling og Tyttebær). Har reist en del rundt i Norge med bil og reist mye med Hurtigruten. Vil med mitt Fotogalleri vise litt av den fine naturen vi har i Norge + litt annet. Takker alle som besøker mine bildesider og for kommentarer m.m. https://www.google.com/+HermanJelstad13

Herman Jelstad's conversations

-Jeg var helt på nippet til å kommentere dette bildet i sted, men måtte fly ut med voffsen: Nydelig bilde, og kjusa deg som har din egen potet-åker! Mitt høyeste ønske er en liten, eller stor gård, for jeg er "møkka" lei av å bo i byen nå :p -Og tusen millioner takk for tipset, programmet begynner kl. 21.30 og det jeg bare se!!

Takk for kommentarer. Jeg er mye på Osterøy. Jeg hogger litt ved der og har en potetåker på en nedlagt gård som en kamerat av meg eier. Hvis du leser dette før ikveld så må du se " FOLK VED FJORDEN" som går på NRK ikveld. Filmen har gått på Bergen Kino siden 28 okt. 2011 og går der fortsatt. Jeg har sett filmen 6 ganger. Den er verdt å se da den handler om gammelt gårdsmiljø. Kanskje du har sett filmen. Jeg følger og med bildene dine etter hvert som du legger inn nye. Det er mange fine bilder. Hilsen Herman.

Fantastisk nydelige bilder av Osterøy!!! Jeg har sett alle de få bildene som er å se av Osterøy på Google Earth, og med dine nye fine bilder blir det bare enda gøyere å utforske Osterøy på GE!!

Marvellous cityscape! Brilliant photo! Like & Favorite

Greetings, Jan

Fantastic photo !!!!!!!!!!!!! Interesting place !

LIKE

YS

My friendly greeting,Natuska

I like this beautiful shot,

very good enquadre and nice super colors view !

Congratulations, you earned my

like 2!

Warm greetings from Paolo.

Have a nice weekend !

My blog

Bella presentazione (is all chest's hair under ?!!) Like e complimenti,ciao

Excellent photo! Like 1. Best wishes! Nikos

Very beautiful place, excellent image! Like 1.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Herman Jelstad's groups