Herman Jelstad
photos
on Google Maps
views
Jeg er en amatør fotograf og tar bilder som en hobby. Liker meg ute i naturen og er en ivrig bærplukker ( Multer, Blåbær, Krekling og Tyttebær). Har reist en del rundt i Norge med bil og reist mye med Hurtigruten. Vil med mitt Fotogalleri vise litt av den fine naturen vi har i Norge + litt annet. Takker alle som besøker mine bildesider og for kommentarer m.m. https://www.google.com/+HermanJelstad13

Herman Jelstad's conversations

Bellissima foto.L&F,saluti

Sinceramente es una falta técnica y profesional muy grave por parte de ustedes, mal ubicar las fotos en extremo. El título de mi foto que debería ir en esta ubicación es "Cuenca del río La Victoria" y ustedes ponen una foto de Noruega!!!!! ¿En que país habrán puesto la mía que debería ir aquí?

Espectacular fotografía, espero hacer yo algun dia fotos así

> 5.000 views!


Many thanks for your visit and comments – Greetings from Athens - Christos


**Unbelievable BEAUTIFUL YsL!
Kind regards , Mircea R.
Panoramio are waiting for you Pozlp !*


Thank you, thank you so vey much, Torsten :))

Så utrolig flott dette bildet var da!! Selv om jeg elsker snø, gleder jeg meg likevel til våren og sommeren her i Hallingdal! Hilsen ifra Gol ;))

For et grådig fint bilde av Hol gamle kirke!! Hilsen ifra Gol ;))

Å-ja, jeg har akkurat vært inne og sett på bildene dine ifra Hol, de er superfine!! Har også kikket en del ganger på de fra Jafs! ved elva =)) Hilsen ifra Gol ;))

I this Album all the photos you good.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Herman Jelstad's groups