краљевићмарко
Best photos All photos
44
photos
43
on Google Maps
views

краљевићмарко's conversations

like 201

P A N O R A M I O ! ! !

like 167

belle ambiance !

Ма и заставу би им усликала ја на ћирилици.

Very nice shot, LIKE. I have a very similar photo in my gallery. Best regards from Spain.

Али МариЯ то није исто. Они су у Београду милионском граду, ову улицу страшно бомбардовали. Пуна је амбасада има и болнички центар, а после су смислили да у улици кроз коју у сваком минуту прође по неколико стотина аутомобила и ко зна колико пешака, неко не слика њихову зграду. Боде очи. Срећа те су се преселили, овде више није њихова амбасада.

POZDRAV !!! Šta sedogađa sa zgradom sada? Nije valjda u istom ovakom stanju. To bi moglo biti jedno prekrasno turističko odredište. Dali je prostor kontaminiran od bombi , pa ga je vojska napustila. Infra struktura je tu , lako bi bilo napravit novo. Prošlo je 4 godine kako sam napisao prethodni komentar , zaboravio sam svratiti. Očekivao sam da će se javiti neko od kolega koji su u moje vrijeme bili tamo, ali na žalost niko.Vjerovatno nisu ljubitelji fotografije.

Hello, I just started the petition "Google: Google: Maintain Panoramio statistics & placing of images to Google Earth being visible." and wanted to see if you could help by adding your name. My goal is to reach 100 signatures and I need more support. You can read more and sign the petition here:https://www.change.org/p/google-google-maintain-panoramio-statistics-placing-of-images-to-google-earth-being-visible?recruiter=156532495&utmsource=sharepetition&utmmedium=email&utmcampaign=shareemailresponsiveThanks! Stuart

Great picture; like it, because of the rare presentation of this old telephone pool, they are disappearing in any part of the world, because they became obsolete. So it is good to register them where they still are present.

Very good shot!

Regards,

Andrey

No Kosovo in Unesco!!!

« Previous12345678...1415Next »

Friends

  • loading Loading…

 

краљевићмарко's groups