Berend E.
693
photos
620
on Google Maps
views
Moi ik kom uit Groningen. In Groningen zeggen we moi als we komen en moi als we weggaan. Lekker makkelijk dus en dat zijn wij Groningers ook. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en de kat uit de boom kijken hoort er ook bij. Volgens sommigen leef ik in het hoge noorden maar ach als het water stijgt dan houden wij onze voeten ook niet droog hoor dus zo hoog is het hier niet. Ik fotografeer al een paar jaar en mijn lievelings cameramerk is Nikon. Niet dat andere camera's minder of slechter zijn maar ach eens een Nikon altijd een Nikon toch? Sinds ik wat plaats op Panaramio kom ik er achter dat een groothoeklens ook perfect zou zijn dus daar ga ik maar eens rustig voor sparen. Een andere hobby van mij is modelfotografie hoewel ik daar de laatste tijd niet zoveel meer mee bezig ben. Hier op deze website staan nog wel wat foto's : http://www.doddel-fotografie.nl Grout'n oet Grunn, Berend
« Previous12345678...2829Next »

Berend E.'s conversations

Big breakfast for the little cat :~) Well caught Nikos gets a YSL from me ~ nick

Thanks very much for your appreciation n.p. photography. It is a beautiful old mill indeed.

Muy bonita, transmite mucho esta foto

Merci de nous faire découvrir toutes ces belles architectures de moulin. Pour moi c'est insolite, j'aime.

Výborný záber LIKE + FAV.

Zdravím Jaro

Ich wüsste es nicht Karl, es sieht so aus als fliegt sie ins Blaue hinein, "into the big blue nowhere" :) Grüsse, Janny.

Ach .. sieht das gut aus .. schreibt Dir mit bestem Gruß
und einem LIKE 1 der Wolfgang

Hallo Janny Ze zitten hier ieder jaar en het is een lust voor het oog. Een reigerkolonie lijkt mij ook heel boeiend toe.

Hello Pedro, thanks very much, greets Jos

« Previous12345678...3738Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Berend E.'s groups