Berend
693
photos
620
on Google Maps
views
Moi ik kom uit Groningen. In Groningen zeggen we moi als we komen en moi als we weggaan. Lekker makkelijk dus en dat zijn wij Groningers ook. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en de kat uit de boom kijken hoort er ook bij.

Berend's conversations

Thank you very much Panos, Sonja, Herb and László. I'm very glad that you like this photograph.

Greetz, Christien.

Deze Rode zwavelkoppen heb ik dit jaar voor het eerst gezien Els, Berend E en Berend de H en alhoewel ze best 'algemeen' zijn, was ik er super blij mee ze te vinden. Iets groter als de Gewone zwavelkopjes en mooi rood.

Groetjes, Christien.

Ha dame Christien, Dit is toch ook een zeer indrukwekkende foto met die dubbele bogen! Ik zie denk ik toch ook wel een overtallig boogje onderin. Je moet hem dan met picasa even meer contrast geven. In ieder geval zie je de donkere band van Alexander goed. Is het je ook opgevallen dat de keluren van de 2e boog gespiegeld zijn? Dat is nu het leuke van foto's. Soms staan er dingen op die je in eerste instantie niet ziet. Ik heb daar vaak last van en dan ga jij me daar fijntjes op wijzen!! Mooi is dat. Gisten was het Peter Munnike als weerman die mooie uitleg gaf. Zelf helaas gisteren geen bogen gezien, maar wel weer paddenstoelen, en je kunt niet alles hebbeb he... Je moet maar denken: een kinderhand is gauw gevuld! Werk ze, Henk

Preciosos colores!!! Maravillosa captura!! YSL

Saludos cordiales, Begoña

Przepiękne! Niewiarygodne co człowiek potrafi zbudować. Pozdrowienia z Polski!

Thanks a lot for your wonderful compliments Richard, André, Biobauer, Wofgang and Anne.

It's great to read all your nice comments. Greetz, Christien.

Thank you very much for your wonderful compliment Steve!

Greetz, Christien.

Favorite Photographer

Hallo Janny ik zal er eens omdenken.

Hi, Martina. Beautiful view. Wonderful shot. Like2. Best regards, Sergey

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Berend's groups