Berend E.
679
photos
610
on Google Maps
views
Moi ik kom uit Groningen. In Groningen zeggen we moi als we komen en moi als we weggaan. Lekker makkelijk dus en dat zijn wij Groningers ook. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en de kat uit de boom kijken hoort er ook bij. Volgens sommigen leef ik in het hoge noorden maar ach als het water stijgt dan houden wij onze voeten ook niet droog hoor dus zo hoog is het hier niet. Ik fotografeer al een paar jaar en mijn lievelings cameramerk is Nikon. Niet dat andere camera's minder of slechter zijn maar ach eens een Nikon altijd een Nikon toch? Sinds ik wat plaats op Panaramio kom ik er achter dat een groothoeklens ook perfect zou zijn dus daar ga ik maar eens rustig voor sparen. Een andere hobby van mij is modelfotografie hoewel ik daar de laatste tijd niet zoveel meer mee bezig ben. Hier op deze website staan nog wel wat foto's : http://www.doddel-fotografie.nl Grout'n oet Grunn, Berend

Berend E.'s conversations

A perfect moment and incredible ligth.. L+F

Tony Perkins

Hi. This was taken by 105 macro lens.prime lens.

Thanks a lot for your visit and comments. Best regards,Mohammad

Charming, beautiful. F/57, L/212! Best wishes Mata Hary

Beautiful place and shot. LIKE. Greetings. Alende

Thank you very much for your kind compliments ganzilotomich and Sonja.

Best wishes from the hot Netherlands. Christien.

Hi Nikos,

nice couple. ;-)

Like 417 and greetings, Ole

Ja mijn kameraad en gastheer kreeg op die maniet een boete van wat Vietnamese agenten omdat hij had ingehaald. Maar ze konden niet zeggen waar hij had ingehaald maar er moest wel betaald worden. Volgens mij was het omgerekend 100 euro en daar hebben die agenten denk ik goed van gegeten en gedronken.

Maar goed Chris10 hopelijk volgend jaar weer 3 á 4 week Vietnam want dat land bevalt mij wel qua mentaliteit van de inwoners.

Groet, Beremd

Dank je Chris10. Ik was eigenlijk voor 3 week in Vietnam wat mooier is dan Cambodja maar tijdens de vakantie heb ik een week vakantie naar Cambodja genomen hahaha.

Groet, Berend

Chris10 Ik keek ook mijn ogen uit en waar die palen voro dienen? Misschien wel weer voor een nieuw huis.

« Previous12345678...3536Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Berend E.'s groups