Berend E.
693
photos
620
on Google Maps
views
Moi ik kom uit Groningen. In Groningen zeggen we moi als we komen en moi als we weggaan. Lekker makkelijk dus en dat zijn wij Groningers ook. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en de kat uit de boom kijken hoort er ook bij. Volgens sommigen leef ik in het hoge noorden maar ach als het water stijgt dan houden wij onze voeten ook niet droog hoor dus zo hoog is het hier niet. Ik fotografeer al een paar jaar en mijn lievelings cameramerk is Nikon. Niet dat andere camera's minder of slechter zijn maar ach eens een Nikon altijd een Nikon toch? Sinds ik wat plaats op Panaramio kom ik er achter dat een groothoeklens ook perfect zou zijn dus daar ga ik maar eens rustig voor sparen. Een andere hobby van mij is modelfotografie hoewel ik daar de laatste tijd niet zoveel meer mee bezig ben. Hier op deze website staan nog wel wat foto's : http://www.doddel-fotografie.nl Grout'n oet Grunn, Berend

Berend E.'s conversations

Very beautiful photo. Like - My best wishes.

Ach .. sieht das gut aus .. schreibt Dir mit bestem Gruß
und einem LIKE 1 der Wolfgang

Fantastic shot Nikos L+F

Best greetings,Grażyna.

Hallo Janny Ze zitten hier ieder jaar en het is een lust voor het oog. Een reigerkolonie lijkt mij ook heel boeiend toe.

Hello Pedro, thanks very much, greets Jos

Cool she was indeed Dana. Thanks for your Like! Greetings, Janny.

Beautiful Picture and colors. . L 5. Best wishes, Paolo

prachtig vastgelegd deze paddenstoel van onderen. MOOI!!!!

gr.

Kees

Op zo'n winterdag komt deze borg mooi uit, mooie plaat Berend. Ik ben hier eens op een grauwe dag geweest, niet de moeite waard om de borg te fotograferen, bovendien waren er onderhoudswerkzaamheden. Groet, Janny.

« Previous12345678...3738Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Berend E.'s groups