George Alexandru Marinescu
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
None

George Alexandru Mar…'s conversations

Zona respectiva era cand am facut poza in demolare. O zona industriala, inr-un oras mort, cu o primarie mai mica decat prevede legea si cu blocuri neterminate care probabil asa vor ramane.

Da, Sambata. Sunt si unele din curte, suficiente dar nu am acceptul lor de a fi facute publice. De unde aveti coordonatele ?

GPS data by Garmin GPS72.For more gigital maps of Romaian go www.rqa.ro.

nu e deasupa marii poza, dar localitatea ce se vede in poza e costinesti. se vede putin si plaja si drumul ce vine din soseaua principala.nu e asezata grasit decat cu 0º5' mai la est.

This is NOT the highway A2. It's a picture taken from a train window (@110km/h), prependicullar to the axis of A2.

Romanian picture style ... 320 x 240 pixels, blurry

Canalul Bega este murdar colmatat si mai presus de toate preyinta un mare risc de inundatii asta multumita celor de la Apele Romane care incearca Bega cu degetul.Sa nu se uita urmatorul lucru:Bega iese la un interval relativ mare de timp din matca dar si cand iese face prapad impreuna cu Timisul inundand aproape tot judetul cu o exceptie:Municipiul Timisoara care nu trebuie sa aiba nici un fel de probleme.In inundatiile din 2005 pana in ultimul moment sa eyitat sase dea drumul la apa pe Canalul Bega.In timp ce Timisul rupea diguri Bega era mica.Intr-un taryiu si apa Bega a crescut peste 1 metru dar degeaba volumul de apa era mult mai mare,astfel incat inundatiile au lovit tot judetul.Pana Bega nu se va curata si decolmata si pana cand nu se vvor repara cele doua ecluye de pe canal inundatiile vor fi ca la ele acasa.

400 m exact :). Sunt insa apreciate ca fiind niste case bune si cupret rezonabil, mergeti pe http://www.irishtownro.com pentru detalii.

Ma bucur ca atzi recunoscut zona. Nu am sat devorbva cu localnicii de pe acolo ca er un pic spre dupa-amiaza si era cam pustiu. Un castru roman a fost si la Drajna -Ogretin dar au pus oamenii poriumb pe el si l-a cam luat gaia, mai precis nu a rams mai nimic pe deasupra solului.

It's interesting this picture, especially the format (very tall).

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

George Alexandru Mar…'s groups