Milan Stojanović
582
photos
575
on Google Maps
views
Dear friends,thank you for your visits,comments,likes and golden stars!

Milan Stojanović's conversations

beautiful captured, my friend - well done!

LIKE

cheers from Budapest

Join your Panoramio friends also on Facebook

Beautiful landscape, nice photo - like

With friendly greetings from Zygmunt

TX Elakramine for comments

Wunderbares Foto. 1/14 :), Helmer

Very fine composition and atmosphere, like!

Best regards Theo

fav@3 lk@13 bei colori e bel panorama, saluto fabio italy

Kedves Joli,

Többszörös keresedre a nyugalom kedveert szuksegesnek es fontosnak latom korabbi uzenetemet itt a panon ujra fogalmazni es kiegesziteni hogy felreerteseket, esetleges apro boszankodasokat ha lehet tisztesegesen es baratsagosan elkeruljunk. Remelem lehet. :)

Elsö sorban nagyon köszönöm fokozott figyelmedet es faradozasaidat mint ”mentor” evvel a keppel kapcsolatosan. Bevalom öszinten nem kis fejtöres lett ez nekem.


Igen, kis helyesbitesre abszolut szugseg volt, eszreveteleid itt a panon meg privatban is hasznosnak meg tanulsagosnak talaltam. Minden tiszteletem es köszönet ezert.


Helyes eszreveteled szerint a terkepen ujra helyeztem a kepet, kb par km ”tevedes” volt, köszönöm ezt is. Nalam most helyes helyen mutatkozik, remelem nalad is. Az igazsag az hogy en ezt nem agysebeszeti pontossaggal tettem fel, remelem ez nem nagy vetek, söt neha elönyös is lehet hogy a kep a GE-n lathatobb legyen ;) Amugy sokan hasznaljak ezt a huncut trukköt hogy a kepek ”torlodasat” elkeruljek, ugyanis fokozott latogatasok utan idövel tul sok kep kerul fel ugyan arra a kis helyre igy nehez öket megtalalni.


Az "UNESCO" vilagörökseg valoban csak 8 templomra ervenyes mint te irtad helyesen es nem a kepen lathato fatemplomokra. Igy ez az informacio teves volt, keresedre töröltem. Az angol wikipedia, megegyezik a roman wikipedia informaciojaval ami szerint "Wooden churches of Maramureș" a Maramarosi Fatemplomok soraban csaknem 100 templom is fel van sorolva (”a group of almost one hundred Orthodox churches”) ellentetben a magyar wikivel (talan hianyos?) amire te hivatkozol. Szepen kerlek nezd meg turelmesen es figyelmesen az angol vagy roman nyelvu wiki oldal (ami teljesebb mint a magyar valtozat) aljan ezt ; en itt több mint 50 templom nevet latom többek között az altalad emlited 8 "UNESCOs" fatemplomot is.


Szerintem a kep alatti link nem felrevezetö hanem kiegeszitö informacio es hasznos altalanos ismertetö. En a jelen helyzetben nem latom hogy ezt miert is kellene törölni mint te ezt privatban többször jelezted es kerted.

Köszönöm a kitarto figyelmedet es remelem az eszreveteleid ellenere ha eddig nem is emlitetted de ez a foto talan meg tetszik is. Bizakodom 

Barati udv. Debrecenbe, Istvan

Fantastic statue and panorama excellently presented. LIKE + FAV!

Best wishes, Alexandra & Karl-Heinz

Thank you very much for visit, kind words and for L+F, ThesergeantAGS Gonza…!

Greetings,Petar

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Milan Stojanović's groups