Péter Kesselyák
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Öt földrész 42 országában jártam, mint fizikus, hírközlési és informatikai szakember. Nagyon sok földrajzilag értékes terepi és légi fotóm van (a Google Earth számára is!). Tagja vagyok a Magyar Földrajzi Társaságnak, útjaimról többször tartottam vetítettképes elöadást. I graduated as M.Sc. of mathematics & physics,and worked as specialist on the field of reliability engineering in telecommunication and informatics. I visited 42 countries of the world. My hobby is geography and tourism. I have valuable photos from 5 continents. As a member of the Hungarian Geographical Society I often deliver presentations about my tours.

Péter Kesselyák's conversations

I visited Vinales in end of October. I don't know about hiking restrictions. April is not very good for visiting after the long dry period when the colours are not fresh.

There should be a link under the photo (only you can see it). In English, it would be "Ask for second review".

Kedves Gyuri és Ica! Köszönöm lelkes szavaitokat.Tegnap és ma újabb négy blokkot töltöttem fel - ezúttal Kubáról. Havannát már igen,de Viñales-t még biztos nem láttátok belőle. Üdv: Péter

Éles ez a hídon rólad készült fotó, jól látszanak a híd kilengését korlátozó kikötések is. Sétáltam már függőhídon, igencsak oda kellett figyelni az egyensúlyozásra.

L

Üdv,

GyurIca

Kedves Péter!

Igazi csemege ez a szobor és a fotód egyaránt.

Üdv,

GyurIca

Very interesting and great shot. LIKE! Greetings, Darja.

Nagyszerű beállítás.

Köszönöm,Ibolya. Üdv: Péter

Stimmel, kb. 27 óra a repülöút Budapeströl a legközelebbi reptérig (Christchurch vagy Nelson vagy Greymouth) - bár most, hogy az Emirates repül Ferihegyröl egészen Új-Zélandig, talán pár órával kevesebb is lehet... Köszönöm a látogatást és a kommentárt ! János

Great photo. Quite a cliff hanger. Thanks Echart.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Péter Kesselyák's groups