Péter Kesselyák
photos
on Google Maps
views
Öt földrész 42 országában jártam, mint fizikus, hírközlési és informatikai szakember. Nagyon sok földrajzilag értékes terepi és légi fotóm van (a Google Earth számára is!). Tagja vagyok a Magyar Földrajzi Társaságnak, útjaimról többször tartottam vetítettképes elöadást. I graduated as M.Sc. of mathematics & physics,and worked as specialist on the field of reliability engineering in telecommunication and informatics. I visited 42 countries of the world. My hobby is geography and tourism. I have valuable photos from 5 continents. As a member of the Hungarian Geographical Society I often deliver presentations about my tours.

Péter Kesselyák's conversations

Nagyszerű fotó!T. Üdv.:Julianna

Hi Boban, thank you for the visit and comment.Peaceful place, well captured (L+F)! Best regards, Mario

Köszönöm Péter a látogatásod és örülök, ha csak egy kicsit is, de szuggesztív hatású fotónak sikeredett a próbálkozásom.

Üdv,

GyurIca

Péter, a Svartifoss csak ezután jön, eddig a Godafosst és a Dettifosst illetve a Selfosst láttam, az utóbbiak európai rekorderek a lezuduló vizmennyiség energiája tekintetében. J.

Péter, egyetértünk ! Az elmult évek kicsit rongáltak rajta, most renoválják kivülröl, szebb lesz mint valaha ! János

Lieber Thüringer, vielen Dank ! János

Péter, a fa maga tényleg szenzációs, de a mögötte levö épület lehetne két emelettel magasabb - vagy alacsonyabb - hogy a háttér "homogénebb" legyen, és jobban kiemelje a fát...Igy fotópályázatra egyelöre nem küldöm, de köszi a javaslatot ! János

Beautiful shades. L+F

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Péter Kesselyák's groups