Cor2701
681
photos
554
on Google Maps
views

Cor2701's conversations

...i tylko ludzi brak! Dzisiaj 70 rocznica Powstania Warszawskiego – zapraszam na spacer szlakiem tablic pamiątkowych Tchorka umieszczonych w cieniu Kościoła Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny – kościół w Warszawie przy pl. Narutowicza. Na kolejnych zdjęciach przedstawiam tablice upamiętniające miejsca egzekucji i sam kościół z jego wystrojem nawiązującym do walk powstańczych w Warszawie na Ochocie. Po 70 latach nadal stawiamy sobie pytanie, czy warto było? Odpowiedzi są różne, ale zawsze budzą emocje! Serdecznie pozdrawiam. Jan

that's me, vind vooral de diepte in de foto erg gaaf.

Had het wel gaaf gevonden als ze hem ook aan konden doen. Dit ding stond in een museum over de oorlogsgeschiedenis van Oostenrijk, met ook een sectie over WO2.

Ha Hans, bedankt voor je bezoek. Ben ook in het paleis geweest, hoewel mijn interesse daar iets minder ligt, is het zeker de moeite waard. Inzake de tuin die is zeker mooi, je ziet echter op de foto, wat ik bijzonder jammer vind, dat de bloemetjes nog niet geplant zijn.

Bedankt Hans, ondanks dat ze lelijk zijn hebben ze ook iets fascinerends.


Bedankt voor je bezoek en de fijne reactie.

Wordt heel erg gewaardeerd!

Thanks for your visit and the kind comment.

I appreciate that very much!

Groeten, / Greetings, Bram


en dan niet eens geselecteerd worden voor google earth :-(

Dank voor je reacties Hans. Ik kijk regelmatig ook even op jouw site, zijn namelijk de enige en regelmatige hotmail berichten die ik krijg dat je weer nieuw materiaal heb upgeload :-)

ik had wat last van wisselvallig weer in krakau wat niet altijd even leuk is, maar wat wel mooie foto's oplevert.

Uiteraard ook binnengeweest. Als ik er toch ben doe ik dat ook even. Is een jachtslot waar veel rendierhoofden hangen. Mocht je in de buurt zijn zou ik zeker even kijkje nemen, maar zou er niet speciaal voor heenrijden.

bij met hetzelfde verhaal, maar uiteindelijk toch en keer gegaan. Het is zo dichtbij en was er nog nooit geweest. Idd jammer dat je binnenin niet mag fotograferen. Voor de rest valt de binnenkant ook wel ietwat tegen.

« Previous12345Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Cor2701's groups