Félhelyes Erzsébet
Best photos All photos
679
photos
635
on Google Maps
views
"A fantázia segítségével széttörhetők a tapasztalás és a gondolkodás sémái, megláthatók, megteremthetők és megtapasztalhatók olyan világok, amelyek mindennapi körülmények között nem érzékelhetők." Boldizsár Ildikó

Félhelyes Erzsébet's conversations

Save Panoramio!!!

Dear User, visitors and guests, please sign the petition to save this photo community, because Google plans to shut it down. If this happens you will no longer be able to look at our photos here or in Google Earth.

Liebe User und Gäste bitte unterschreiben Sie diese Petition zum Erhalt dieser Fotogemeinschaft, Google will dieses einstellen. Sie sehen dann unsere Fotos nicht mehr hier und in Google Earth. ► Hier◄

Greetings febrok

Próbáltam nagy nagyitásban is megnézni, de nekem csak a szines ceruza ugrott be a részletek láttán. Nem vagyok grafikai szakértö, de az alkalmazott kombinációs technika teljesen ujszerünek tünik, és az eredmény magáért beszél ! Támadt egy ötletem is: talán digitális uton is tovább lehet a hatást alakitani: sötétebb, lágyabb, kontrasztosabb... Üdv: J.

fine photographic art. :-), l, f, marc.

Remek kép, a címe is találó ! like

Egyik kedvenc városom! Hangulatos, barátságos, emberi léptékű a sok turista ellenére is.

Nagyon szeretem a Székesegyházat....a nagy terek ellenére, vannak benne zugok, lehetőségek az elmélyülésre, de összességében is Isten által látogatott hely. Ez nem minden templomról mondható el.

Koszonom szepen . :) Talan itt talalsz parat . http://botors-foto.fbh.hu/v/Macro/?g2_page=2

Friends

  • loading Loading…

 

Félhelyes Erzsébet's groups