Félhelyes Erzsébet
Best photos All photos
680
photos
635
on Google Maps
views
"A fantázia segítségével széttörhetők a tapasztalás és a gondolkodás sémái, megláthatók, megteremthetők és megtapasztalhatók olyan világok, amelyek mindennapi körülmények között nem érzékelhetők." Boldizsár Ildikó

Félhelyes Erzsébet's conversations

Such a beautiful mood! Great photo! Hello from Athens

:))))) ...Nem a bagoly szemét néztem! :))

Tetszik! Üdv: Pali

Klassz hely és jó felvétel. Üdv.:Kati

As far I understand, the job was well done.

I think it is a nice picture. Thanks you for sharing. Of course, I LIKE this photo.

More generally, you have a beautiful gallery.

See you soon… Best regards from Grasse, in France.

Bernard.

Scatto affascinante. LIKE !!!

Köszönöm szépen Dénes! Elvittem a keretezőhöz, mely két szakaszban fog lezajlódni. Először a kasírozás és egy gyönyörű napsárga paszpartu, melyen az ága és a levelek vonalát viszem tovább arannyal, bronzzal és ezüsttel, majd egy csodás háromszintű keret, vanília sárga némi arany peremmel. Így talán soknak tűnik, de eszméletlen lesz! Már látom! :))))

Szívből köszönöm Dénes!

Thank You * Grazyna * . Greetings Nic.

"Az ember azért lát, mert vak és azért hall mert süket" Itt van a megoldás kulcsa. Ha csendben kikapcsolod az érzékszerveidet, csak a gondolataidra figyelsz, megnyílnak előtted más síkok. Ezt átélheted akkor is, ha nagy fájdalom ér, vagy trauma. Elveszik a jelen és valami mást látsz, mint a közvetlen valóság. Ritkán sikerül. :)

Jelen esetben, ez a kép egy elhagyott kriptában készült, melyben mást is lehetett érzékelni, mint a fényeket és a kőfalat....persze lehet, hogy csupán a képzelet játéka, de végül is a valóság az, amit megélünk.

Friends

  • loading Loading…

 

Félhelyes Erzsébet's groups