vladov.d
145
photos
143
on Google Maps
views
Обичам фотографията и да снимам места,които не представляват голям интерес за повечето хора. Аз виждам красотата им и затова се опитвам да я покажа чрез снимките си. Надявам се снимките ми да са ви полезни,но моля само да поискате разрешение,ако пожелаете да свалите някоя от тях. Няма да ви откажа,но просто искам доколкото мога да следя "движението" на снимките си. Благодаря предварително. Ако желаете да ме попитате нещо не се притеснявайте - ще се радвам да отговоря на въпросите ви. Поздрави!

vladov.d's conversations

Харесвам! Предай нататък 1. До средата на октомври всички потребители на Панорамио трябва да си регистрират Гугъл профил и да го вържат с профила си в Панорамио! Така че, ако има все още някой, който не е сторил това, трябва да го направи. Ще имате три възможни опции: - Обновяване на профила (т.е. да се върже с този в Гугъл) - Изваждане - Изтриване на профила След определената дата, ако има такива, които още не са сторили това, предполагам, че няма да могат повече да си активират името в Панорамио. Моля, всеки който прочете това да го направи достояние то приятелите си или други потребители на Панорамио! Основния контест на Панорамио с наградите, ще бъде свален от сайта и ще престани да съществува в сегашната с форма след ноември 2013 г.! Може и да остане нещо с номерата на преждане на снимките, но и да е така, награди вече няма да има. Ако има все още някой, който не е получил наградата си, нека да пише тук или до един от двамата модератори! [01.10.2013 г. 22:06:17] Mariyana Mirandzheva: Мими е пуснала това във фейса Поздрави!

Да, малко като поглед от птичи полет е!! Like!

Поздрави, Мими

Great photo! ;)

thnx for the correction in my photo/ Nice gallery you've got here. Congrats.

Ливадище...

Поздравления за снимката!Радвам се че почна пак да качваш.

Връх Издримец...

Сетих се и още нещо - Източно от Лиляка, респ. целия хребет Издремец-Плато, се намира Ветренски дол. Може би името на крепостта идва от него. /за инфо: http://www.panoramio.com/photo/27872775/ Поздрави: Ивайло

Eх...Падна!Минавал съм по него.Мислех че няма да падне никога.Поздрави от Своге!

« Previous123Next »

Friends

  • loading Loading…

 

vladov.d's groups