Erik van den Ham
photos
on Google Maps
views
Welcome to my Panoramio collection. My ever growing collection of pictures. Hope you enjoy your digital tour. Sincerely, Erik van den Ham........................................................................ Copyright....................................................................................................................... On all of the pictures by Erik van den Ham, N'artura Photography the General Conditions of the Photographers Federation BFN, NVF and GKf apply. The photos uploaded to Panoramio may be used free for non-commercial purposes, provided prior approval is sought. For commercial use a prior written approval is required................................................................................................................... Op alle rechtsbetrekkingen van Erik van den Ham, N'artura Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie BFN, NVF en GKf van toepassing. De op Panoramio geplaatste foto's mogen gratis gebruikt worden voor non-commerciële doeleinden, mits hiervoor vooraf toestemming wordt gevraagd. Voor commerciële toepassingen moet vooraf schriftelijke toestemming worden verleend. .....................................................................................................................................Email: ErikvandenHam(at)gmail.com

Erik van den Ham's conversations

Thank you dear Christos

Eine super künstlerische Fotogestaltung. LIKE. Viele Grüße. Andreas

Top panoramafoto Erik , L en f

het licht in deze foto is erg mooi op dat gebouw .. voor zover ik weet bijgenaamd het Cruiseschip,

groetjes Karin

Hallo Erik

werkelijk prachtige en dramatische wolken, uitstekend gevangen

en een hele mooie panoramafoto , YSL

groetjes Karin

AGAIN... That damned AIR FRANCE...

(L&F gaf ik al eerder)

Thanks Stefan. ㋡

Kind regards in return.

Hallo Berend, Jack, Marco en Jenny,

Fijn om te horen dat jullie hier ook van kunnen genieten. Het is een fraai ontwerp dat het gebouw en park/tuin tot een eenheid maakt. Een wereld aan verbetering als je het bekijkt ten opzichte van de oude torens die hier eerst stonden.

Leuk Jenny ik begrijp dat je thuis ook het één of ander hebt gezaaid. Dan ben ik inderdaad ook wel benieuwd.

Groeten, Erik

Hello Татьяна thank you so much for your kind comment and visit.

С уважением, Эрик

Mooier dan zoals jij het eiland hier beschrijft kan ik het niet vertellen Louisa Ook nu nog zijn er veel vogels en natuur te bewonderen. Ook de herfst is hier prachtig. Een weekend hier is veel te kort. Gelukkig is het voor mij slechts een uur rijden naar de boot en zal ik snel weer eens dit mooie eiland gaan bezoeken. Koester je mooie herinneringen!

Groetjes, Erik

Hallo Berend dat is inderdaad erg goed te doen en geeft je een uniek uitzicht op je omgeving. De drukte van de schepen viel hier nog mee soms was het nog drukker.

Groeten, Erik

THX Artem for your kind comment.

Cheers, Erik

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Erik van den Ham's groups