Erik van den Ham
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Welcome to my Panoramio collection. My ever growing collection of pictures. Hope you enjoy your digital tour. Sincerely, Erik van den Ham........................................................................ Copyright....................................................................................................................... On all of the pictures by Erik van den Ham, N'artura Photography the General Conditions of the Photographers Federation BFN, NVF and GKf apply. The photos uploaded to Panoramio may be used free for non-commercial purposes, provided prior approval is sought. For commercial use a prior written approval is required................................................................................................................... Op alle rechtsbetrekkingen van Erik van den Ham, N'artura Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie BFN, NVF en GKf van toepassing. De op Panoramio geplaatste foto's mogen gratis gebruikt worden voor non-commerciële doeleinden, mits hiervoor vooraf toestemming wordt gevraagd. Voor commerciële toepassingen moet vooraf schriftelijke toestemming worden verleend. .....................................................................................................................................Email: ErikvandenHam(at)gmail.com

Erik van den Ham's conversations

Hallo Berend, Marco, Jenny en Peter Dit idee werd bij mij geboren nadat ik het boegbeeld van één van de oude schepen had gefotografeerd. Ik ging op zoek naar meer boegbeelden, al snel realiseerde ik mij dat ook al die kleinere bootjes ook vaak een boegbeeld hadden. Al zijn dit dan 'levensechte' boegbeelden.

Dank voor jullie leuke commentaren en had er veel plezier in om de scheepjes af te zoeken op deze vaak markante boegbeelden.

Wellicht plaats ik later nog eens een collage van leuke en opvallende namen van boten, ook die waren er volop te vinden.

Groetjes, Erik

Many thanks dear friend Shain for your visit and nice comment.
Your YSL 14/18 are very much appreciated!

Thank you Heinz, also for the Like and Fav !!

Greetings,
Jan

Замечательное небо!

Thank you for the compliment Artem. Greetings Berend

Hij heeft in Amsterdam een rood werk van gestapelde koffiepotten staan..

Maar goed dat je de geur niet kan opsnuiven Erik, ik vrees dat anders de foto zou worden verwijderd. Vietnam en Cambodja zijn bijzonder mooie landen met hele vriendelijke bevolking, maar je moet er heel goed oppassen met het eten. Gelukkig wist de gids de restaurants waar je "veilig" kon eten, groeten Berend

veranik

Thank you very much.

Widzę Parę Młodą.

Pozdrowienia z Polski,

Marzena.

Супер фото !!! Отличный зимний пейзаж !!! Привет из Белоруссии !!!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Erik van den Ham's groups