Erik van den Ham
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Welcome to my Panoramio collection. My ever growing collection of pictures. Hope you enjoy your digital tour. Sincerely, Erik van den Ham........................................................................ Copyright....................................................................................................................... On all of the pictures by Erik van den Ham, N'artura Photography the General Conditions of the Photographers Federation BFN, NVF and GKf apply. The photos uploaded to Panoramio may be used free for non-commercial purposes, provided prior approval is sought. For commercial use a prior written approval is required................................................................................................................... Op alle rechtsbetrekkingen van Erik van den Ham, N'artura Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie BFN, NVF en GKf van toepassing. De op Panoramio geplaatste foto's mogen gratis gebruikt worden voor non-commerciële doeleinden, mits hiervoor vooraf toestemming wordt gevraagd. Voor commerciële toepassingen moet vooraf schriftelijke toestemming worden verleend. .....................................................................................................................................Email: ErikvandenHam(at)gmail.com

Erik van den Ham's conversations

AGAIN... That damned AIR FRANCE...

(L&F gaf ik al eerder)

Thanks Stefan. ㋡

Kind regards in return.

Hallo Berend, Jack, Marco en Jenny,

Fijn om te horen dat jullie hier ook van kunnen genieten. Het is een fraai ontwerp dat het gebouw en park/tuin tot een eenheid maakt. Een wereld aan verbetering als je het bekijkt ten opzichte van de oude torens die hier eerst stonden.

Leuk Jenny ik begrijp dat je thuis ook het één of ander hebt gezaaid. Dan ben ik inderdaad ook wel benieuwd.

Groeten, Erik

Hello Татьяна thank you so much for your kind comment and visit.

С уважением, Эрик

Mooier dan zoals jij het eiland hier beschrijft kan ik het niet vertellen Louisa Ook nu nog zijn er veel vogels en natuur te bewonderen. Ook de herfst is hier prachtig. Een weekend hier is veel te kort. Gelukkig is het voor mij slechts een uur rijden naar de boot en zal ik snel weer eens dit mooie eiland gaan bezoeken. Koester je mooie herinneringen!

Groetjes, Erik

Hallo Berend dat is inderdaad erg goed te doen en geeft je een uniek uitzicht op je omgeving. De drukte van de schepen viel hier nog mee soms was het nog drukker.

Groeten, Erik

THX Artem for your kind comment.

Cheers, Erik

Hello Stacy and Jolanda I was such a lucky guy! A dear friend of mine lives on the Java Island from which I took this picture. He was away to a festival and was so kind to give me his key to the house en let me use it as a sleeping place.

This view is what I saw as I stepped out of the building and crossed the street.

Warm wishes, Erik

Hallo FD en Jack,

Leuk om ook jullie weer te spreken zo via deze site. Ik ben heel blij dat Google tot het inzicht is gekomen dat Panoramio iets bijzonders is en dat je niet zo maar een 'community' om zeep mag en kan helpen.

Sail was inderdaad een geweldig evenement en ik had het geluk een uitvalsbasis te hebben op het Java eiland.Zo kon ik makkelijk vroege en late plaatjes schieten. En zonsopgang en ondergang kunnen nogal eens verwarrend zijn シ

Groet'n uut Drenthe, Erik

Hallo Peter, Marco, Berend, Louisa en Paul allen hartelijk dank voor jullie leuke commentaren. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen! Een goede en dierbare vriend woont op het Java eiland, wat je wel mag betitelen als het middelpunt van Sail.

Ik kreeg de sleutel van zijn woning omdat hij, net als ik in andere jaren, dit weekend naar het Lowlands Festival was.

Zo kon ik 's morgens vroeg een rondje doen terwijl Amsterdam nog sliep. Alleen de schoonmakers en een enkele andere 'vroege vogel' (zie: de matroos staat trouw op wacht op de onderzeeër, links) waren er te vinden.

Na mijn ochtendronde terug naar de woning voor koffie en ontbijt en het overzetten van de foto's naar de laptop. De drukte zocht ik ook wel op en ontmoette oa. Chris10.

Drie dagen kon ik genieten van alles wat Sail te bieden had en mij terugtrekken als het even te veel en te druk werd. Uiteraard zijn dit slechts enkele foto's van de vele honderden die ik heb gemaakt.

Groeten, Erik

Hello Mircea, Sonja and Nadia this event is really breathtaking. The ships and people really make it to a great event. I was lucky to have some real nice weather too. Thank you all very much for your kind comments and visit.

Kind regards, Erik

Schaut sehr gut aus

В конце недели снова сюда собираюсь...

Поверженное великолепие... Как гибель Помпеи.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Erik van den Ham's groups