Erik van den Ham
photos
on Google Maps
views
Welcome to my Panoramio collection. My ever growing collection of pictures. Hope you enjoy your digital tour. Sincerely, Erik van den Ham........................................................................ Copyright....................................................................................................................... On all of the pictures by Erik van den Ham, N'artura Photography the General Conditions of the Photographers Federation BFN, NVF and GKf apply. The photos uploaded to Panoramio may be used free for non-commercial purposes, provided prior approval is sought. For commercial use a prior written approval is required................................................................................................................... Op alle rechtsbetrekkingen van Erik van den Ham, N'artura Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie BFN, NVF en GKf van toepassing. De op Panoramio geplaatste foto's mogen gratis gebruikt worden voor non-commerciële doeleinden, mits hiervoor vooraf toestemming wordt gevraagd. Voor commerciële toepassingen moet vooraf schriftelijke toestemming worden verleend. .....................................................................................................................................Email: ErikvandenHam(at)gmail.com

Erik van den Ham's conversations

Ładna fotoreportaż - pozdrowienia z Czech - ✰Jarda✰

Dank je Erik, we draaiden in een half uur rond en hadden een prachtig uitzicht over de stad. Groeten Berend

Hallo Berend en Peter,

Ik had het grote geluk een slaapplekje te hebben op het Java eiland waar ik vanaf vrijdag avond tot de llatse dag van sail (zondag) kon verblijven. Voor dze foto moest ik uiteraard wel vroeg mijn bed uit maar had dan het geluk dat ik de schepen ook kon fotograferen zonder al die duizenden mensen en in het mooie warme ochtendlicht. Zowel de zaterdag- als ook de zondagmorgen was ik erbij als het zonnetje hier boven het IJ uit kwam.

Groeten, Erik

Hello Artem thank you for visiting my picture. I've been away from Panoramio for a long time due to the former plans to quit te site. Thx for your kind comment.

Greetings, Erik

Hallo Berend, Marco, Jenny en Peter Dit idee werd bij mij geboren nadat ik het boegbeeld van één van de oude schepen had gefotografeerd. Ik ging op zoek naar meer boegbeelden, al snel realiseerde ik mij dat ook al die kleinere bootjes ook vaak een boegbeeld hadden. Al zijn dit dan 'levensechte' boegbeelden.

Dank voor jullie leuke commentaren en had er veel plezier in om de scheepjes af te zoeken op deze vaak markante boegbeelden.

Wellicht plaats ik later nog eens een collage van leuke en opvallende namen van boten, ook die waren er volop te vinden.

Groetjes, Erik

PANORAMIO FOREVER!!! Like + Favorite.

Saludos, Carmeta.

Many thanks dear friend Shain for your visit and nice comment.
Your YSL 14/18 are very much appreciated!

Dank je Nick, ook voor de Like !!

Vriendelijke groeten,
Jan

Thank you Heinz, also for the Like and Fav !!

Greetings,
Jan

Very nice and original view, L+F.

1*3 :) fantastique! salutations - Ellen

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Erik van den Ham's groups