Hielke Roelevink
266
photos
220
on Google Maps
views
Hobby fotograaf en levens genieter die nooit te oud is om wat te leren! ** This account was made out off frustration,because GE wil not select my saling ships pictures. They did the first 70 pictures! I don't and won't untherstand GE polici anymore**
« Previous12345678...1112Next »

Hielke Roelevink's conversations

Linda imagem

Like e Favorita

Abraços, Thiago


hello МариЯ , thanks for the like

Schitterende foto van een even zo mooie plaats! gr Gerard!

Thank you very much Old Greg!

Very beautiful photo! Like & fav. Greetings, Dmitry

Magnificent photo & view!

 Like+Ys

Best wishes, Nikos1954 from Greece-Piraeus.

Hollandser kan bijna niet :)

Like

Grt Bert

Very beautiful picture. LF

Dat is dus duidelijk :)

Gr Jenny

Hoi Hielke, Laat ik allereerst effe melden dat dit meer dan een genietbaar winters tafereeltje is met een prachtig tegenlicht effect. En je bericht over die Facebook groep had ik zojuist ook gelezen, maar ik moet je zeggen dat ik eigenlijk niet zo Facebook-minded ben en daarom ook geen account daar heb. Mocht dit ooit nog wel zo ver komen, dan zul je mij ongetwijfeld bij die en andere groepen wel terugzien.

Overigens heb ik ook al weer een tijdje niks nieuws op Panoramio geplaatst, omdat ik nogal druk ben met weer de nodige andere dingetjes, waaronder overigens een leuke foto-opdracht van mijn werkgever, voor wie ik morgen al weer voor de 4e dag bezig ben met het maken van profielfoto's van al onze medewerkers voor het interne 'smoelenboek'. Leuk om te doen, maar er zit best wel veel werk / nabewerking aan. Uiteraard wel grotendeels in de baas zijn tijd ;-)

Groeten,

Jack

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Hielke Roelevink's groups