Dénes László
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
THESE PICTURES ARE © DÉNES LÁSZLÓ! MY PICTURES ARE NOT FREE TO DOWNLOAD FOR BOTH NON-PROFIT- AND COMMERCIAL USE. YOU ARE NOT ALLOWED TO USE MY IMAGES IN ANY WAY SUCH AS PRINTED USE, REDISTRIBUTION, ALTERATION, SOCIAL NETWORKING SERVICES, LIKE FACEBOOK AND SO ON. ____________________________________________________________________________ ENGLISH : “The world is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion.” (Thomas Paine)... I consider myself an amateur photographer, taking photos since 2003. My favorite subjects are: landscapes, untouched environments-, wildlife, and portraits. I like to show remote subjects, seen from inaccessible viewpoints... I wish You the best lights ever!!! ________________________________________________________________________________ MAGYAR : "A világ az én országom, az emberiség a családom és jót tenni a vallásom"...(Thomas Paine)... A "Fotomontan Klub Marosvásárhely" -volt Kárpáti Kaland- és FotóTúrák (K.K.F.T.)- alapító és ma is aktív tagjaként, minden értékesíthető szabadidőt megragadva járom a vidéket, mások által még meg nem mutatott témák után kutatva... Amatőr fotósnak tartom magam. 2003 óta készítek képeket. Szenvedélyem a túrázás, amit igyekszem összekapcsolni a fényképészet iránti érdeklődésemmel, ahol a megismételhetetlenséget vagy a nehezen megismételhetőséget tartom értéknek. Leginkább az ember által érintetlen környezet, mint téma az, ami vonz. Alkalmanként az állatvilág, és egy-két portré is a lencsém végére kerülnek. Szeretem a távoli témákat látványos, sokak számára nehezen megközelíthető szemszögből megmutatni, így törekedve az egyediségre... Jó fényeket kívánok mindannyiótoknak!!! ________________________________________________________________________________ ROMÂNĂ : "Ţara mea este lumea, iar religia mea este să fac bine"...(Thomas Paine)... Mă declar un simplu fotograf amator, făcând poze începând din anul 2003. Subiectul meu preferat este natura - în special peisajele montane şi neatinse-, ocazional fauna şi oameniii. Îmi place să vă arăt teme spectaculoase văyute de la mare distanţă, fotografiate din locuri greu accesibile, cautând astfel individualitatea... Lumini bune!
« Previous12345678...122123Next »

Dénes László's conversations

Dear Panoramio Friends!

Marco

Alexandr

Thanks for visiting and it's a great pleasure for me to receive your appreciation and praise.

Friendly greetings,

GyurIca

Excelenta !

Felicitari Laci !

Amazing photo !!! LK it.

Beautiful photo. Like & Fav. Greetings, Dmitry

Frumos

Salutari Bogdan

Fain ,fotografia facuta de sus de pe creasta?

Salutari Bogdan

SziaLaci! Örülök a részletes beszámolónak! Látom a facebook sem az igazi! Részemről elég időrablónak tűnik, amit a gyerekeimnél látok, de csak azon tartják a haverokkal a kapcsolatot! Örülök, hogy a túrázást és a fotózást sem hanyagolod, majd benézek a lapodra, a feleségem oldaláról. Itt volna az ideje, hogy egy igazi honlapot készíts, aztán ott tényleg a fontosabb képeidet meg lehetne nézni. Majd jelentkezem! Szép túrázásokat, és jó fotózást kívánok erre az évre is! Üdv: K.Józsi

A homályos csík egy másik repülő volt, amely a Hold irányába repült, persze a Földről nézve. De mire előkaptam a gépet, már tova repült, de jött a másik.

Also very beautiful !!! -YSl- Cordial greetings, Cornelia

Very beautiful panorama!

LIKE 1

Greetings, Majka

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Dénes László's groups