Dénes László
photos
on Google Maps
views
THESE PICTURES ARE © DÉNES LÁSZLÓ! MY PICTURES ARE NOT FREE TO DOWNLOAD FOR BOTH NON-PROFIT- AND COMMERCIAL USE. YOU ARE NOT ALLOWED TO USE MY IMAGES IN ANY WAY SUCH AS PRINTED USE, REDISTRIBUTION, ALTERATION, SOCIAL NETWORKING SERVICES, LIKE FACEBOOK AND SO ON. ____________________________________________________________________________ ENGLISH : “The world is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion.” (Thomas Paine)... I consider myself an amateur photographer, taking photos since 2003. My favorite subjects are: landscapes, untouched environments-, wildlife, and portraits. I like to show remote subjects, seen from inaccessible viewpoints... I wish You the best lights ever!!! ________________________________________________________________________________ MAGYAR : "A világ az én országom, az emberiség a családom és jót tenni a vallásom"...(Thomas Paine)... A "Fotomontan Klub Marosvásárhely" -volt Kárpáti Kaland- és FotóTúrák (K.K.F.T.)- alapító és ma is aktív tagjaként, minden értékesíthető szabadidőt megragadva járom a vidéket, mások által még meg nem mutatott témák után kutatva... Amatőr fotósnak tartom magam. 2003 óta készítek képeket. Szenvedélyem a túrázás, amit igyekszem összekapcsolni a fényképészet iránti érdeklődésemmel, ahol a megismételhetetlenséget vagy a nehezen megismételhetőséget tartom értéknek. Leginkább az ember által érintetlen környezet, mint téma az, ami vonz. Alkalmanként az állatvilág, és egy-két portré is a lencsém végére kerülnek. Szeretem a távoli témákat látványos, sokak számára nehezen megközelíthető szemszögből megmutatni, így törekedve az egyediségre... Jó fényeket kívánok mindannyiótoknak!!! ________________________________________________________________________________ ROMÂNĂ : "Ţara mea este lumea, iar religia mea este să fac bine"...(Thomas Paine)... Mă declar un simplu fotograf amator, făcând poze începând din anul 2003. Subiectul meu preferat este natura - în special peisajele montane şi neatinse-, ocazional fauna şi oameniii. Îmi place să vă arăt teme spectaculoase văyute de la mare distanţă, fotografiate din locuri greu accesibile, cautând astfel individualitatea... Lumini bune!
« Previous12345678...250251Next »

Dénes László's conversations

Ajajj! A valóságban szabad szemmel alig lehetett látni Velencét. 60 km-re lehettünk kb a várostól, erősen telített légkörrel övezve. A gép kijelzőjén mutogattam a többieknek, hogy mit láthatnak. Ez 200 mm körüli fókusztávval és erős kontrasztjavítással lett ilyen.

:) Világjárás mértékkel... Egyelőre Európára korlátozva. Részleteket is nyomtam, de azokat ide nem pakoltam fel, mert így is rengeteg a képem és már láttam GE-n részleteket a Gaudi-művekről. Üdv, Laci

Levitáció? Antigravitáció! Halihó! LIKE! Üdv: K.j.

Egyszerűen Gyönyörű! LIKE+YS! Kedves Laci barátom! Tudom , hogy nem nagyon van időd más albumokban nézelődni, de most megkérlek nézz át hozzám, és nézd meg a második képet a lap tetején! Neked való ! Üdv: K.J.

Nagyon szép tér főleg ezek a pálmafák mutatnak jól! Remek kiterített körpanoráma! Nagyon Tetszik! Üdv: K.J.

Nagyon szép templom! LIKE! Üdv: K.J:

Fantasztikus fotó! Micsoda építészeti megoldások! Rendkívül szép ez a sok aprólékos díszítés! Nagyon jól fotóztad ezt az erkélysort! LIKE+YS! Üdv: K.J.

frumoasa tara mai avem!!!

Ez a Casa Batlló ott van a Passeig de Grácia-n... ezen felül a Mester alkotása, igen... Üdv. Laci

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Dénes László's groups