Dénes László
photos
on Google Maps
views
THESE PICTURES ARE © DÉNES LÁSZLÓ! MY PICTURES ARE NOT FREE TO DOWNLOAD FOR BOTH NON-PROFIT- AND COMMERCIAL USE. YOU ARE NOT ALLOWED TO USE MY IMAGES IN ANY WAY SUCH AS PRINTED USE, REDISTRIBUTION, ALTERATION, SOCIAL NETWORKING SERVICES, LIKE FACEBOOK AND SO ON. ____________________________________________________________________________ ENGLISH : “The world is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion.” (Thomas Paine)... I consider myself an amateur photographer, taking photos since 2003. My favorite subjects are: landscapes, untouched environments-, wildlife, and portraits. I like to show remote subjects, seen from inaccessible viewpoints... I wish You the best lights ever!!! ________________________________________________________________________________ MAGYAR : "A világ az én országom, az emberiség a családom és jót tenni a vallásom"...(Thomas Paine)... A "Fotomontan Klub Marosvásárhely" -volt Kárpáti Kaland- és FotóTúrák (K.K.F.T.)- alapító és ma is aktív tagjaként, minden értékesíthető szabadidőt megragadva járom a vidéket, mások által még meg nem mutatott témák után kutatva... Amatőr fotósnak tartom magam. 2003 óta készítek képeket. Szenvedélyem a túrázás, amit igyekszem összekapcsolni a fényképészet iránti érdeklődésemmel, ahol a megismételhetetlenséget vagy a nehezen megismételhetőséget tartom értéknek. Leginkább az ember által érintetlen környezet, mint téma az, ami vonz. Alkalmanként az állatvilág, és egy-két portré is a lencsém végére kerülnek. Szeretem a távoli témákat látványos, sokak számára nehezen megközelíthető szemszögből megmutatni, így törekedve az egyediségre... Jó fényeket kívánok mindannyiótoknak!!! ________________________________________________________________________________ ROMÂNĂ : "Ţara mea este lumea, iar religia mea este să fac bine"...(Thomas Paine)... Mă declar un simplu fotograf amator, făcând poze începând din anul 2003. Subiectul meu preferat este natura - în special peisajele montane şi neatinse-, ocazional fauna şi oameniii. Îmi place să vă arăt teme spectaculoase văyute de la mare distanţă, fotografiate din locuri greu accesibile, cautând astfel individualitatea... Lumini bune!

Dénes László's conversations

Great!! I like!

Really, amazing night shot!! LIKE and YS! Best wishes, Simona

Perfect shot! LIKE and YS! Greetings, Simona

Fantasztikus kilátás! Szerinted megéljük mi, hogy befejezzék a templomot? Kíváncsi volnék a tervrajzra, ami alapján dolgoznak... Nagy mágus volt a művész úr Gaudi LIKE! Üdv: K.J.

Fantasztikus kémények, vagy micsodák! Inkább valami testőröknek néznek ki, sisakban! LIKE! Üdv: K.J.

Jól megoldottad! Így gyorsan eltelt a repüléssel töltött idő, hogy végig fotóztad az utat! Üdv: K.J.

Hát így könnyű! Egyre jobb a felszerelésed!Gondolom a szűk utcákban nagyon jól jött! Lassan fel sem viheted a repülőre, mert nagyobb lesz, mint egy kézipoggyász! Valóban sokszor otthon veszem észre én is, hogy ott a helyszínen elszúrtam valamit azt már utólag nem lehet módosítani.( Virágfotózásnál szoktam itthon mérgelődni, ha egy szép makrónál egy ronda fűszál belóg a képbe) Ott ki lehetett volna gyomlálni, csak akkor a fotózással, meg a beállítással bajlódik az ember. Egyébként nem zavaró a képen, csak én a természetes lejtőnek gondoltam! Üdv: K.J.

Szia Laci! Megnyugtattál! Egyenlőre még nem esedékes, de egyébként sem hagyjuk magunkat elveszni! Olaszországban is remekül boldogultunk a kézzel lábbal németangololasz nyelvezettel. Ha indulunk, előtte mindenképp jövök jó tanácsokért! Üdv: K.Józsi

Ami muszáj, az muszáj! Pláne, ha nem én tartom a volánt...

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Dénes László's groups