Dénes László
photos
on Google Maps
views
THESE PICTURES ARE © DÉNES LÁSZLÓ! MY PICTURES ARE NOT FREE TO DOWNLOAD FOR BOTH NON-PROFIT- AND COMMERCIAL USE. YOU ARE NOT ALLOWED TO USE MY IMAGES IN ANY WAY SUCH AS PRINTED USE, REDISTRIBUTION, ALTERATION, SOCIAL NETWORKING SERVICES, LIKE FACEBOOK AND SO ON. ____________________________________________________________________________ ENGLISH : “The world is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion.” (Thomas Paine)... I consider myself an amateur photographer, taking photos since 2003. My favorite subjects are: landscapes, untouched environments-, wildlife, and portraits. I like to show remote subjects, seen from inaccessible viewpoints... I wish You the best lights ever!!! ________________________________________________________________________________ MAGYAR : "A világ az én országom, az emberiség a családom és jót tenni a vallásom"...(Thomas Paine)... A "Fotomontan Klub Marosvásárhely" -volt Kárpáti Kaland- és FotóTúrák (K.K.F.T.)- alapító és ma is aktív tagjaként, minden értékesíthető szabadidőt megragadva járom a vidéket, mások által még meg nem mutatott témák után kutatva... Amatőr fotósnak tartom magam. 2003 óta készítek képeket. Szenvedélyem a túrázás, amit igyekszem összekapcsolni a fényképészet iránti érdeklődésemmel, ahol a megismételhetetlenséget vagy a nehezen megismételhetőséget tartom értéknek. Leginkább az ember által érintetlen környezet, mint téma az, ami vonz. Alkalmanként az állatvilág, és egy-két portré is a lencsém végére kerülnek. Szeretem a távoli témákat látványos, sokak számára nehezen megközelíthető szemszögből megmutatni, így törekedve az egyediségre... Jó fényeket kívánok mindannyiótoknak!!! ________________________________________________________________________________ ROMÂNĂ : "Ţara mea este lumea, iar religia mea este să fac bine"...(Thomas Paine)... Mă declar un simplu fotograf amator, făcând poze începând din anul 2003. Subiectul meu preferat este natura - în special peisajele montane şi neatinse-, ocazional fauna şi oameniii. Îmi place să vă arăt teme spectaculoase văyute de la mare distanţă, fotografiate din locuri greu accesibile, cautând astfel individualitatea... Lumini bune!

Dénes László's conversations

Szia Laci! Csak ámulok, és bámulok! Micsoda helyekre jutottál el! Alig várom, hogy felérjetek az Ararát csúcsára! Remélem sikerült megmászni! Ezek a vulkanikus bazaltok félelmetesek! Gyönyörű színeket varázsolt rá az esti napsütés! Most nincs sok időm, de hamarosan visszajövök és végigcsodálom a sorozatot! LIKE+YS! Üdv: K.Józsi

Izgalmas szép fotó,tetszik nagyon!

Wonderful shot,beautiful view

LIKE

Friendly greetings-J.c

Very beautiful landscape

LIKE

cheers-J.c

A great "-" the quality of the pictures!

你好朋友,又见你的大作,非常美丽,喜欢,叼着星光飞

Ebben az tetszik, hogy a tó nem kékell, nem zöldell, hanem feketéllik! Nagyon egyedi. A világos környezet pedig csak kiemeli a víz titokzatos, szinte félelmetes sötétségét... nem így az előző képen, ahol a kompozíció jobban tetszik ugyan, de árnyék veszi körül, úgyhogy alig érvényesül.

Nekem ez a sziklakeretbe foglalt Călțun-tó jobban tetszik fűkeretbe foglalt testvérkéjénél. :) Több fantáziát látok benne, ráadásul jobban tükrözi a környék vad mivoltát, hisz a valóságban is sziklák veszik körül a tavat minden oldalról, nem pihe-puha legelők... A tavat sajnos sikerült pontosan középre komponálni (talán szándékosan, ez esetben elnézést kérek), de végül is nem annyira zavaró, mert a szerteszét futó vonalak kitöltik a képet (megtörvén a szabályos képarányokat), nemcsak egy liliputi téma árválkodik a kép kellős közepén. :)

Huncut kép! Mintha a gerinc két halmazállapot, mi több, két évszak határán húzódna: tavasz és nyár. Mintha a hófolt a tengerszem alteregója lenne. :D Még a formájuk is megegyezik, minő véletlen egybeesés... Színek, szerkesztés, minden stimmel, de ezt már fölösleges hangsúlyoznom, csupán azt emelem ki, ami némi pluszt ad az amúgy is tökéletes képhez.

Mintha kiharaptak volna a hegyből. :) Tetszetős csipkézettség.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Dénes László's groups