Dénes László
photos
on Google Maps
views
THESE PICTURES ARE © DÉNES LÁSZLÓ! MY PICTURES ARE NOT FREE TO DOWNLOAD FOR BOTH NON-PROFIT- AND COMMERCIAL USE. YOU ARE NOT ALLOWED TO USE MY IMAGES IN ANY WAY SUCH AS PRINTED USE, REDISTRIBUTION, ALTERATION, SOCIAL NETWORKING SERVICES, LIKE FACEBOOK AND SO ON. ____________________________________________________________________________ ENGLISH : “The world is my country, all mankind are my brethren, and to do good is my religion.” (Thomas Paine)... I consider myself an amateur photographer, taking photos since 2003. My favorite subjects are: landscapes, untouched environments-, wildlife, and portraits. I like to show remote subjects, seen from inaccessible viewpoints... I wish You the best lights ever!!! ________________________________________________________________________________ MAGYAR : "A világ az én országom, az emberiség a családom és jót tenni a vallásom"...(Thomas Paine)... A "Fotomontan Klub Marosvásárhely" -volt Kárpáti Kaland- és FotóTúrák (K.K.F.T.)- alapító és ma is aktív tagjaként, minden értékesíthető szabadidőt megragadva járom a vidéket, mások által még meg nem mutatott témák után kutatva... Amatőr fotósnak tartom magam. 2003 óta készítek képeket. Szenvedélyem a túrázás, amit igyekszem összekapcsolni a fényképészet iránti érdeklődésemmel, ahol a megismételhetetlenséget vagy a nehezen megismételhetőséget tartom értéknek. Leginkább az ember által érintetlen környezet, mint téma az, ami vonz. Alkalmanként az állatvilág, és egy-két portré is a lencsém végére kerülnek. Szeretem a távoli témákat látványos, sokak számára nehezen megközelíthető szemszögből megmutatni, így törekedve az egyediségre... Jó fényeket kívánok mindannyiótoknak!!! ________________________________________________________________________________ ROMÂNĂ : "Ţara mea este lumea, iar religia mea este să fac bine"...(Thomas Paine)... Mă declar un simplu fotograf amator, făcând poze începând din anul 2003. Subiectul meu preferat este natura - în special peisajele montane şi neatinse-, ocazional fauna şi oameniii. Îmi place să vă arăt teme spectaculoase văyute de la mare distanţă, fotografiate din locuri greu accesibile, cautând astfel individualitatea... Lumini bune!

Dénes László's conversations

Dear Panoramio Friends!

Marco

Alexandr

Thanks for visiting and it's a great pleasure for me to receive your appreciation and praise.

Friendly greetings,

GyurIca

Excelenta !

Felicitari Laci !

Amazing photo !!! LK it.

Beautiful photo. Like & Fav. Greetings, Dmitry

Frumos

Salutari Bogdan

Fain ,fotografia facuta de sus de pe creasta?

Salutari Bogdan

SziaLaci! Örülök a részletes beszámolónak! Látom a facebook sem az igazi! Részemről elég időrablónak tűnik, amit a gyerekeimnél látok, de csak azon tartják a haverokkal a kapcsolatot! Örülök, hogy a túrázást és a fotózást sem hanyagolod, majd benézek a lapodra, a feleségem oldaláról. Itt volna az ideje, hogy egy igazi honlapot készíts, aztán ott tényleg a fontosabb képeidet meg lehetne nézni. Majd jelentkezem! Szép túrázásokat, és jó fotózást kívánok erre az évre is! Üdv: K.Józsi

A homályos csík egy másik repülő volt, amely a Hold irányába repült, persze a Földről nézve. De mire előkaptam a gépet, már tova repült, de jött a másik.

Also very beautiful !!! -YSl- Cordial greetings, Cornelia

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Dénes László's groups