kinderbill / Bill Robinson
photos
on Google Maps
views
As a keen walker, allway's have my camera at hand to record the event. like to take any urban and rural scenery that take's my interest. Visit peak district 4wks of the year, which is my favorite. Monochrome also take's my interest, as well as nature "Bird's-Butterflies etc." Hope you enjoy your visit to my gallery.

kinderbill / Bill …'s conversations

Dramatic nature, wonderful picture - F&L. Best wishes from Gotland, Göran

Kedves Viktória,

Én nagyon szeretem a hegyeket, imádok köztük barangolni. Vonzanak a magas hágók, még ha csak autóval is megyek, s csak párszáz métert sétálok a hágó csúcsán.

Az Alföldnek is van varázsa, a csend és a végtelen, a szél suhogása. De ez megvan a hegyek közt is. Lakni inkább változatosabb tájon laknék, ha megválaszthatnám. Volt egyszer egy TV riporter, s az olasz körversenyt közvetítette a hegyek közt. Csodálta a hegyeket, s egyszer csak kifakadt: De mit szeretett Petőfi az Alföldön??!! Találó.

Üdv: Attila

Berpoelv

Warm thanks for the comment

and the F:156 + L:223.

Best wishes, Kostas :-)

Pleased you LIKE it Viktoria, have some strange shape rock formations up here. kind regards, Bill.

Thanks Bill, my best - Viktoria

Haven't seen this one Rosa, great atmosphere with that mist through the trees and that splash of blue. L/F. kind regards, Bill.

Have to agree with the others Ian, a beautiful willow indeed reflecting in the water. L/F. all the best, Bill.

Been over that bridge a few times Rosa, walking & driving. a nice flat walk with some nice scenery. cheers for LIKE. best wishes, Bill.

Ramil Rzayev

Pleased you like it, thank you.

Best wishes, Rosa.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

kinderbill / Bill …'s groups