Csukóka
463
photos
406
on Google Maps
views
Gyerekkorom óta fotózok, évtizedekig használtam Zenit gépeket, előbb fekete-fehér negatívra, majd diára dolgoztam. Négy éve szereztem be az első digitális gépemet, de ez messze nem volt tökéletes, második viszont nagyon jó volt. Nincs komoly felszerelésem, sem drága, tükörreflexes gépem, nem használok Photoshopot, csak Irfan View-t. A fotóim úgy természetesek, ahogy vannak, némi sötétítés, átméretezés persze van. Nem vagyok hivatásos fotós, de a saját internetes cikkeim és előadásaim illusztrálására mindig saját fotókat használok. Sajnos keveset tudok angolul, de igyekszem válaszolni az értékelésekre. Az utóbbi hónapokban digitális gép hiányában (elromlott) mobiltelefont használok, szerencsére ennek kamerája is képes jó képek készítésére.

Csukóka's conversations

Hello Csukóka ! Thank you very much for your visit, for your kind comment and for the LIKE! Best regards! Ulrich

Eriophorum latifolium? LIKE.

NO! Echinops ruthenicus. LIKE.

A közelében lakom, your country Pest.

Pardon. Nessebar, camping, 1983.

Csukóka Thanks for the visit and wonderful comment. Friendly greetings from Bulgaria. Boris

Zygmunt Borowski ,Csukóka Thank you for visiting and nice comments. This is part of my native village. Friendly greetings from Bulgaria. Boris

http://port.hu/pls/fi/films.filmpage?ifilm_id=110348

A lovastanyák környékén fészkelnek, kedvelik a rovarokat amik a lótrágyában élnek! Köszönöm a látogatást a galériámban. Üdv, János!

« Previous12345678...2223Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Csukóka's groups