Met de Ribes
photos
on Google Maps
views
http://ves.cat/hk06 **correu (a) lletres.net**
« Previous12345678...5253Next »

Met de Ribes's conversations

Una panoramica preciosa,Jordi,Lk2,*G. Gracies per la rectificació en la situació de Mataplana. Salut!© ESTANRR des de GARROTXA-CATALUNYA(TERRA DE VOLCANS)

Salutacions Met, Corneli.

...o sia, mercaders intentant "rendibilitzar" fins a extrems increïbles l'obra d'uns autors que no en veuen ni les engrunes.

S'altre dia els diaris parlaven d'un litigi que els ajuntaments mallorquins mantenen amb la "Societat". Es veu que la "llei" li permet reclamar als ajuntaments el pagament d'una quantitat que s'estableix com un percentatge de la partida que l'ajuntament ha destinat a activitats culturals. Es veu que si al poble s'ha organitzat una ballada popular, l'SGaE reclamarà un percentatge dels diners que s'hi han gastat, encara que només hagi estat per a portar-hi quatre cadires i montar una tarima pels sonadors... i que totes les músiques que s'hi han tocat siguin cançons populars no subjectes a drets d'autor.

Però és que aquesta gent no té aturador: pretendrien que es dictés també un cànon sobre el prèstec de llibres dès de les biblioteques!

...i utilitzen sense miraments l'aparell de l'estat per a aconseguir els seus objectius. Sembla que fins i tot tenen capacitat per a nomenar els responsables públics que han de decidir sobre els temes que els hi afecten, aquells que haurien de treballar per a la defensa de l'interés social i de tirar endavant les polítiques culturals públiques, amb la qual cosa també ens priven d'aquestes, de retruc.

Què bonico Crits, m'agrada la pedra i la construcció en contrast. Una salutació, Sonia.

Friends

  • loading Loading…

 

Met de Ribes's groups