Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Thank you very much for your comment. I'm happy. :-)

Thank you very much for your comment - dear zhsv.

Merci pour votre commentaire. J'aime les vieux bâtiments de la ville, même si ce n'est que le rock-rock-rock. Mieux encore, lorsque vous regarder dans une pierre parmi les nombreuses couleurs de l'image.

Köszönöm a hozzászólást. B-) Egy ennyire szépséges szép épületről elég könnyű volt látványos fotókat készíteni. Ha arra járok legközelebb, további részleteket is kiragadok.

Köszönöm a hozzászólásodat. A tipp a helyén van, tényleg a Budai Vigadót látjuk a fotón. Corvin tér 8.

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Igen, ezek nagyon különleges copf ablakok, csakis a copf (klasszicizáló későbarokk) stílusú épületeken találhatóak meg, azokon is csak az emeleteken.
Én is adok egy csillagot és egy like-ot is, mert tényleg egy gyönyörű fotót készítettél erről a különleges házról! :)
Budapesten nem sok copf lakóház maradt meg, de szerencsére van azért még egy pár, amelyekben gyönyörködhetünk még, ilyenek pl. a Meinl-ház (Semmelweis Ignác szülőháza) a Tabánban, a Vitkovics Mihály utcai Schaffer-ház, stb., de nagyon kevés olyan van, amelyik ilyen ablakokkal rendelkezik, tehát jó, hogy felfedezted és bemutattad nekünk! :)
Üdvözöl: Attila

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups