Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólást. Igen, Gaudi épületről van szó. Ez a kép itt a ház tetején készült, és a lakásokhoz tartozó sisakos kémények láthatóak.

Köszönöm a hozzászólást. Nápolynak vannak gyönyörű épületei, és vannak lepukkadt nyomornegyedei. Mindkettő érdekes - más-más okból.

Thank you very much for your comment. I'm happy. Sugár - from Europa (Hungary).

Nem kell antiquariumba menni, hogy megszerezd, ugyanis tavalyi kiadás! Én még tavaly karácsonykor pillantottam meg egy rendes könyvesboltban, és azonnal megtetszett! :)
Üdv, Attila

Köszönöm az ajánlást, kedves Sugár! :) Egyébként tényleg nem a megfelelő szavat használtam tegnap, még tényleg nem halt ki!
Minden jót
Attila

Köszönöm a hozzászólást. Érdekes, hogy sok embertől hallom, hogy szereti a régi épületeket, ennek ellenére az új épületek egészen eltérnek azoktól, amiket az emberek egyébként szeretnének.

Thank you very much for your comment. ;-)

Köszönöm a hozzászólást. Valóban nem lehet valami kényelmes ezeken a kis székeken kucorogni. De a székek sorozata a fotón jó ritmust mutatott.

Gracias por tu comentario. Me alegro de que te haya gustado mi foto.

Thank you very much for your comment - dear Belovka.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups