Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat. Örülök, hogy tetszik a fotóm neked. Lenyűgöző sok munka van egy efféle rizsterasz kialakításában és megművelésében.

Köszönöm a hozzászólásodat, meg főleg az erős YSL-t - :-)

Köszönöm a hozzászólásodat Laci. Szerettem volna, ha még vadabbul csapkod a víz, látványos lett volna. Bár ha belegondolok, ha ennél vadabbul csapkodott volna, valószínűleg nem mertem volna odamenni a közelébe.

Köszönöm Laci, hogy szívesen nézelődsz az albumomban. Örömömre szolgál, hogy élvezed a látványt. :-)

Kedves Laci - köszönöm a hozzászólásodat. :-) Örülök neki.

Thank you very much for your comment. I'm happy - dear Loughcrew. :-)

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Thank you very much for your comment - dear Giuseppe. :-)

Sugár from Budapest.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Ha jól sejtem, nem a földszintről, az udvarról, hanem valószínűleg az első emeletről készült ez a kép. Ezért is, de nem csak ezért jobb, mint amit én készítettem ugyanitt.

Ezt az átjárót régóta ismertem, tökéletesen egyenes folytatása a Reáltanoda utcának, szóval még gyakorlati jelentősége is van. Korábban a Henszlmann Imre utcának is volt egy ilyen átjáróházban folytatódó befejezése a Kiskörútig, de azt már sajnos jó pár éve bezárták.

István

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups