Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.
« Previous12345678...114115Next »

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat - Örülök, hogy örömödet leled a képeim nézegetése közben.

Köszönöm a hozzászólásodat - egy ilyen gyönyörű hely éppen arra inspirál, hogy mindenki másnak megmutassam, "reklámozzam". Annyira gyönyörű, mint ahogy a képen látod. :-) Érdemes ősszel odamenni, amikor a fák levelei narancssárgák.

Köszönöm :-) Ebben a tükörben - talán benne érezhető a nyugalom, meg a csend itt.

Köszönöm a hozzászólásodat. :-) Az a féle ember vagyok, akit elbűvöl a világ sokszínűsége, és szeretném megmutatni másoknak is, hogy mennyire idilli dolog a színesben élni.

Спасибо за Ваше замечание.:-) Хороший, когда геометрия красива в архитектуре.

Köszönöm a hozzászólásodat - ezt a képet "berendeztem".

Vagyis keresztbe állítottam a bringámat a fasor előtt, majd pedig hosszasan várakoztam, hogy jöjjön valami járókelő, lehetőleg színes ruhában, vagy babakocsival. Végülis a kutyás hölgy éppen jól jött, mert piros kabát volt rajta, párhuzamot adott a piros táskával. :-)

Спасибо за Ваше замечание.:-) Мне нравится делать фотографию зданий, часто на узком месте. Мне нужны 14-миллиметровые цели на узких местах как этот.

:-) örülök, hogy tetszik. Köszönöm a hozzászólásodat.

Minden alkalommal nehéz dolog címet találni egy képhez, ami eléggé frappáns, nem magyarázkodik, hanem röviden harmonikus hangulatot talál a képpel. A "Vizuális zene" éppen olyan. :-)

Nekem az "életszerűséghez" nagyon kell az a "zavaros háttér". Anélkül nem lenne ennyire erős hatású.

Tags