Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat. Nagyon örülök, hogy tetszik neked is. Mihelyt eltűnik a zúzmara, már csak a csupasz ágak maradnak vissza. Így meg olyan szép, mint egy beöltözött menyasszony :-)

Köszönöm a hozzászólásodat. Ez a kirándulás, a "Tündérek medencéjéhez" - egy váratlan ajándék volt, nem tudtuk előre, nem kerestük, hanem véletlenül odasodort az autóút. Ahol sokan parkolnak, érdemes megállni, mert hátha van valami látványosság. Persze azóta sem tudom egészen pontosan, hogy hol is található ez a völgy, így aztán még inkább szeretem az ott készült fotóimat. :-)

ÓÓÓ

Szívből gratulálok!!

Azt hittem csak egy utcai fotó :))

Legyen boldog a gyermek élete,és a nagyi is! :)

Üdv GY

Köszönöm a hozzászólást. Igen, mindig is tetszenek azok a fotók, amelyeket más magasságból lehetett készíteni. Ideális az I. emelet, mert éppen elég tág a látvány, de még nem értékelhetetlenül picike. :-)

Köszönöm a szép szavakat. Örülök, hogy tetszik neked is ez a nyugalmas, egyszerű tájék.

Köszönöm Gyöngyi, örülök, hogy tetszik ez a fotóm is. Elgondolkodtam a híd láttán, hogy vajon mennyire magas szokott lenni a vízszint, ha ennyire magasra emelték a hidat itt? Hm.

Thank you for your remark. I am glad that you like my photo.

Thank you for your comment, I'm glad you like it.

Спасибо за комментарий, рад, что вы хотели зеркало вам. Можно делать снимки, как это идеально подходит, если весь ветра.

mais je viendrai bien aussi a Tokaj pour gouter un eu aussi de ce vin !

Philippe

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups