Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Thank you very much for your comment :-) I'm happy.

Korábban az ásványi anyagok beborították a domboldalt, a folyásukkal kis gödröket vájtak, csatornák indultak, helyenként feltorlódott az anyag, mint valami gát. Aztán az emberek eléggé szétdúlták, lapátokkal kapargattak maguknak kismedencét, amibe belefolyt a termálvíz, abban lehetett dagonyázni. Minél több ember lapátolgatta a sódombot ide-oda, annál inkább tönkrement a képződmény. Most aztán körülkerítették fakerítéssel, mellette jár el a gyalogösvény, szóval odapillantani lehet ugyan, de a további rombolás megszűnt. Aki termálban óhajt ázni, a közelben telepített medencés strandon megteheti. Ezek a mesterséges medencék pedig megpróbálnak visszaállni az eredeti állapotra, ha az emberek nem rongálják széjjel, akkor néhány 10 év vagy 100 év alatt visszaalakulhat olyanná, mint volt eredetileg.

Nem baj az, kedves István - én így is megértettem a szándékodat :-)

Kedves Imi, köszönöm a hozzászólásodat - örülök, hogy tetszik a kép. :-)

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Köszönöm a hozzászólást :-) Nehéz elkapni a pillanatot, amikor éppen nem futkos, amikor idenéz és pózol :-) A fotósnak a türelem a fő erénye kell, hogy legyen.

Köszönöm a hozzászólásodat - szeretem a városi parkokat, egy kicsit talán enyhíteni tudja a sok szürkét, az aszfaltot, házfalakat, autókat.

Danke für den Kommentar :-) Ich bin froh, dass Sie dieses Bild.

Hier ist der Strand lebt ein Maler, der die ganze Küste ist die Malerei, wurde das Gebiet an unterschiedlichen Wetterbedingungen gemalt nach unten. Wahrscheinlich sehr an diesem Spektakel. Ja, Ich mag es auch wirklich.

Köszönöm a hozzászólást. :-) Sajnos mindössze egyszer egy évben fordul elő, hogy a budapesti házak közül megnyitnak néhányat a nagyközönség érdeklődésének eleget téve. Pompás bérházakba sikerült bejutnom, ennyire gyönyörű látvány fogadott, hogy muszáj volt megosztanom itt is, hogy más is élvezhesse.

Thank you very much for your comment - dear Gerardo. :-) I'm happy.

Tags