Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Thank you very much for your comment - dear Gabriele :-) I'm happy.

Спасибо за Ваше замечание. Я рад, что Вам нравится он эта фотография. Мне нравится, когда я нахожу юмор.

Thank you for your remark - dear Jerzy Ociepa. I'm glad you like it this seaside photo. I like it very much, like the colours.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Cieszę się, że podoba Ci się ten obraz. Dziękuję za komentarz.

Á, dehogynem érdemes! Mindig örömmel és élvezettel nézem a szép fotóidat, még ott is! De azt tapasztaltam, hogy egy bizonyos fix oldalarányt használnak - amivel eddig én sem foglalkoztam - és emiatt nem látszik a kép egy bizonyos része. (Még nem kísérleteztem ki, hogy milyen a 'jó' méret, mert eddig nem volt annyira fontos.) Tessék csak továbbra is szorgosan megmutatni a facebook-on is a csodaszép felvételeidet! (Legfeljebb, ha nagyon zavaró az automatikus levágás, mert megváltoztatja a fotó mondanivalóját, akkor eltávolítod!) ;-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar - ich bin froh, dass Sie meine Fotos gefallen :-)

Thank you very much for your comment. I'm happy.

thank you Nasser, greetings szaza

Спасибо за сообщение. :-) Люди счастливы услышать звук воды, протекающей. В обеденный перерыв, сидя в парке, слушая воду.

Tags