Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Köszönöm a hozzászólást :-) ezek után már nem csak a nők ondolálják a fejükön a szőrt, hanem az urak is (már akinek van egyáltalán) :-)

Köszönöm a hozzászólást - micsoda mesterember az ilyen, aki efféle produkcióra képes volt. Elképesztő munka, részletes, gazdag, jól kidolgozott. És Budapesten számos ilyen remek kovácsoltvas munkát sikerült találnom.

Köszönöm a tetszést :-) Nézd csak meg jobban, a bajusza hosszú és egyenes, hanem a szakálla föl volt csavarva eltérő méretű hajcsavarókra, attól ilyen formázott.

Kedves Imi - köszönöm a hozzászólásodat. Örülök, hogy tüzetesen megvizsgáltad a fotót - hát igen. A házon valóban rajta hagyta az idő múlása a nyomait.

Ebben az épületben csak ezen az egyetlen emeleten maradt meg ez az ablakos folyosó. Az alatta lévő szinten pusztán csak fehér katedrálüveg van a színes díszüveg helyén. :-(

Köszönöm a véleményedet. Ez egy illatos erdő, csupa-csupa madárfütty :-) Szép volt.

Köszönöm a véleményedet. Hálás vagyok a barátomnak, hogy ismer ilyen helyeket, és hogy odavezet engem, hogy láthassam. :-)

Obrigado pela sua observação. Sou contente que você gosta desta bela escadaria e você gosta da minha foto.

Thank you very much for your comment. I'm happy. :-)

Tags