Sugár Nagy
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.
« Previous12345678...8384Next »

Sugár Nagy's conversations

Спасибо за Ваш вклад в группу! Ждём новых фотографий в группе "лестницы"!

Köszönöm az észrevételedet. Örülök, hogy tetszik a Nemzeti Színház homlokzata. Az egész épület sok-sok érdekes fotótémát kínál. :-)

köszönöm István, Anglia is hiányzik gyakran, irigylem akik arra járnak, üdv. szaza

Thank you very much for your comment. ;-) I'm happy.

Спасибо за ваш комментарий. Это здорово, что вы можете нравится эта фотография. :-)

Спасибо за Ваше замечание. Я рад, что Вам нравится моя фотография. Не было искусственного освещения, свет, входящий через окно только.

Thank you very much for your comment. ;-) I'm happy.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy - dear Christos :-)

Dziękuję za twoją uwagę. Cieszę się, że ty jak moje zdjęcie.: -) Grupa w ten sposób istnieje, gdzie cegła i kamienne obrazy tematu to jest rekrutowane?

A száz éves házak napjáról jutott ez eszembe. Azt a rendezvényt nagyon lehet szeretni, csak az a baj vele, hogy egy hétvégén át van nyitva nagyon sok ház, így azoknak csak a töredékét lehet megnézni. Szóval, ha rajtam múlna (a szervezést persze nem tudnám vállalni), akkor a száz éves házak napját kiterjeszteném 365 napra, vagy legalábbis 52 hétvégére. Na meg nem csak az éppen száz évesekre. Talán működne is, nem tudom.

István

Tags