Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm Laci, hogy szívesen nézelődsz az albumomban. Örömömre szolgál, hogy élvezed a látványt. :-)

Kedves Laci - köszönöm a hozzászólásodat. :-) Örülök neki.

Thank you very much for your comment. I'm happy - dear Loughcrew. :-)

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Thank you very much for your comment - dear Giuseppe. :-)

Sugár from Budapest.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Ha jól sejtem, nem a földszintről, az udvarról, hanem valószínűleg az első emeletről készült ez a kép. Ezért is, de nem csak ezért jobb, mint amit én készítettem ugyanitt.

Ezt az átjárót régóta ismertem, tökéletesen egyenes folytatása a Reáltanoda utcának, szóval még gyakorlati jelentősége is van. Korábban a Henszlmann Imre utcának is volt egy ilyen átjáróházban folytatódó befejezése a Kiskörútig, de azt már sajnos jó pár éve bezárták.

István

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Ich bin froh, dass Sie meine Fotos, um Ihnen gefallen könnte.

Köszönöm a hozzászólásodat. :-) Igen, anyukám is azt állítja, hogy gyermekkorában még ilyen havak voltak, amikor mentek iskolába, csak egy keskeny ösvényt vájtak maguknak a vállig érő nagy hóban. :-)

Városokban sosem marad akkora, mert a konvektorok tolják az égésterméküket az utcákra (a meleget is) - és olvad, luccs-poccs lesz belőle máris. :-/ De vidékeken, hegyekben - még talán mostanában is előfordul ekkora hópaplan.

Thank you very much for your comment. I'm happy. :-)

Tags