Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólást.

Érdekes a város, mert más-más negyedben más-más hangulata van. Építészetileg is, bolthálózat vonatkozásban is.

Egy érdekesség ide:

Ezekből az apró falvakból elköltöznek az emberek (munkát keresnek a közeli városban) - és a megüresedett házakat felvásárolják a szlovákok. Sokan. Ott élnek életvitelszerűen, bár Szlovákiába járnak dolgozni. A határ menti elüresedő falvakban olyan olcsón lehet hozzájutni házhoz+nagy kerthez (infrastruktúra rendben van a faluban) - hogy azért a pénzért odahaza csak egy szűkebb panellakást vehetnének.

Köszönöm a hozzászólást.

Szeretem azokat a szobrokat, amelyek a járdaszinten vannak, és nem magasztosságot sugároznak. Jobban emlékszem rá később is (éppen az volt a cél, hogy a látogatók emlékezzenek valami dolog emlékére).

Thank you very much for your comment.

Thank you very much for your comment. ;-)

Köszönöm szépen - örülök, hogy figyelsz rám. :-)

Köszönöm a hozzászólást. Igen, valóban Gaudi-ház ez, amelynek a háztetőjén lévő kémények ilyen érdekes mozaikmintával díszítettek.

Thank you very much for your comment. Funny scene when a pet is something that situation than the way people behave.

Köszönöm a hozzászólásodat. Örülök, hogy tetszik a kovácsolás. Abban az időben - volt igényük rá, hogy szép használati tárgyak között éljék az életüket. Sajnálom, hogy manapság már nem ilyenek a tárgyaink.

Thanks for the post. I'm glad you like my photo - dear zaro1965.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups