Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólást. B-) Egy ennyire szépséges szép épületről elég könnyű volt látványos fotókat készíteni. Ha arra járok legközelebb, további részleteket is kiragadok.

Köszönöm a hozzászólásodat. A tipp a helyén van, tényleg a Budai Vigadót látjuk a fotón. Corvin tér 8.

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

Igen, ezek nagyon különleges copf ablakok, csakis a copf (klasszicizáló későbarokk) stílusú épületeken találhatóak meg, azokon is csak az emeleteken.
Én is adok egy csillagot és egy like-ot is, mert tényleg egy gyönyörű fotót készítettél erről a különleges házról! :)
Budapesten nem sok copf lakóház maradt meg, de szerencsére van azért még egy pár, amelyekben gyönyörködhetünk még, ilyenek pl. a Meinl-ház (Semmelweis Ignác szülőháza) a Tabánban, a Vitkovics Mihály utcai Schaffer-ház, stb., de nagyon kevés olyan van, amelyik ilyen ablakokkal rendelkezik, tehát jó, hogy felfedezted és bemutattad nekünk! :)
Üdvözöl: Attila

| | | Very nice picture. great !!!
۰• ۰ Regards from Minsk ! zhsv

Köszönöm a hozzászólást.

Az oktatási igényekhez igazodó végső arculatát 1930-ban nyerte el, az Ady-téri homlokzatához Rerrich Béla tervei alapján épült a 260 főt befogadó Auditórium Maximum sokszög alakú előadóterme, melynek lépcsős felépítménye vasbetonból készült. A kivitelezésért Berkes Dezső és Tápay Jenő feleltek.

Köszönöm a hozzászólást. Nekem is nagyon tetszett, amikor láttam, alig lehet betelni a hely varázsával.

Sorry, I accidentally took the group, you'll take it out from there.

Köszönöm a hozzászólásodat. Igen, magam is elég mókásnak láttam ezt a féle frizuradivatot. :-) Nem ez volt az egyetlen, aki egyéni frizurát visel, mindegyikőjük ilyen volt.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups