Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Igen, igazad van! Majd most a hétvégén, vagy legfeljebb a jövő héten elmegyek megnézni.
Amúgy egy órával ezelőtt töltöttem fel az 500. képemet, a nagy óbudai sorozatom utolsó darabját! Ez után jöhet Aquincum, s a többi, szépen egymás után! Bele fog telni talán egy hónapba is, mire minden augusztusi fotómat feltöltöm, ebben a hónapban nagyon tevékeny voltam!:)
Üdvözöl: Attila

Thank you very much for your comment - dear tofil44

Thank you very much for your comment. I'm happy - dear Hanka.

Thank you very much for your comment - dear HankaW. :-)

Thank you very much for your comment - dear Moni. I'm happy.

Thank you very much for your comment. I'm happy. :-)

Merci pour votre commentaire. Je suis heureux que vous avez aimé mes photos.

Thank you very much for your comment. :-) Sugár from Hungary.

Köszönöm a hozzászólásodat. Nagyon örülök, hogy tetszik neked is. Mihelyt eltűnik a zúzmara, már csak a csupasz ágak maradnak vissza. Így meg olyan szép, mint egy beöltözött menyasszony :-)

Köszönöm a hozzászólásodat. Ez a kirándulás, a "Tündérek medencéjéhez" - egy váratlan ajándék volt, nem tudtuk előre, nem kerestük, hanem véletlenül odasodort az autóút. Ahol sokan parkolnak, érdemes megállni, mert hátha van valami látványosság. Persze azóta sem tudom egészen pontosan, hogy hol is található ez a völgy, így aztán még inkább szeretem az ott készült fotóimat. :-)

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups