Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Most, hogy a Budapest-100 rendezvény lehetőséget adott, hogy a Nagykörúton lévő 100 éves házakba bemehessek, képet kaptam róla, hogy hogyan élnek az emberek ebben a városban. Vannak lepusztult házak, hámló vakolattal, törött lépcsővel, de az ablakpárkányon virágok, a lépcsőház felsöpörve, a lépcsőkorlát átfestve, nem rozsdás, az ablakszemek nincsenek kitörve, stb. Azokban a házakban megbecsülik a lakók az életük helyszínét. :-)

Ahol meg azt látom, hogy mocsok van, eldobált szemét, összemaszatolt falak, ott nem gondolom azt, hogy az utca lakói megbecsülik a életterüket, és belőlem sem váltja ki, hogy szerethessem az ilyen utcákat. :-(

Спасибо за ваш комментарий - хороший Naduuulya. Я рад приветствовать вас, глядя на мои альбомы и мне нравятся мои фотографии. Это хорошо для меня, чтобы написать мои фотографии.

Gracias por su comentario. Me alegro de que mi imagen que le gusta.

You're right, respected for its comments.

Спасибо за ваш комментарий. Я рад, что вам нравится эта фотография.

Köszönöm, kedves Gyöngyi - szeretek a repülőgép ablakéból bámészkodni, és próbálom felismerni a lenti tájat. Persze leszállás előtt már elég alacsonyan van a gép ahhoz, hogy képes legyek azonosítani a várost, vagy azon belül az egyes kerületeket is.

Спасибо. :-) Я рад, что Вам нравится моя фотография.

Thank you very much :-)

Thank you very much for your comment - dear bronzebrick :-) I'm happy.

Vielen Dank für Ihren Kommentar :-) Manchmal ist es etwas humoristische Spektakel zu fangen verwaltet. Im Fall von klaren Spirituosen mich :-)

Tags