Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy tetszik a fotóm neked.

Köszönöm a hozzászólást. ;-) Rendszerint a gyerekek szeretik azt követni, amit a felnőttektől gyakran látnak.

Mahy jean: Merci pour votre commentaire. Je suis heureux que j'ai fait une impression agréable sur vous pendant que je regarde mes photos.

Köszönöm a hozzászólást. Örülök, hogy tetszik ez a fotóm is neked.

Köszönöm a hozzászólást. Igen, Gaudi épületről van szó. Ez a kép itt a ház tetején készült, és a lakásokhoz tartozó sisakos kémények láthatóak.

Köszönöm a hozzászólást. Nápolynak vannak gyönyörű épületei, és vannak lepukkadt nyomornegyedei. Mindkettő érdekes - más-más okból.

Thank you very much for your comment. I'm happy. Sugár - from Europa (Hungary).

Nem kell antiquariumba menni, hogy megszerezd, ugyanis tavalyi kiadás! Én még tavaly karácsonykor pillantottam meg egy rendes könyvesboltban, és azonnal megtetszett! :)
Üdv, Attila

Köszönöm az ajánlást, kedves Sugár! :) Egyébként tényleg nem a megfelelő szavat használtam tegnap, még tényleg nem halt ki!
Minden jót
Attila

Köszönöm a hozzászólást. Érdekes, hogy sok embertől hallom, hogy szereti a régi épületeket, ennek ellenére az új épületek egészen eltérnek azoktól, amiket az emberek egyébként szeretnének.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups