Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

これらのセラーにワインバレルがあります。 土地は土地で彼の屋根、草に育ちます置かれました。 この土地の草は外部の温度の変更のためにそれを絶縁します。 涼しい新しいワインのためのvintagingの後で(deの強くない風邪)置くことを得なければなりません。 基底状態の下のセラーの温度は着実に涼しいです。

あなたの注目をありがとう。 私はあなたの想像がいかに動く、男の子に会いますか嬉しく。

私は、あなたの想像を動かすことが幸せだとあなたは少年の顔を見ることができます。

Köszönöm a hozzászólást.

Érdekes a város, mert más-más negyedben más-más hangulata van. Építészetileg is, bolthálózat vonatkozásban is.

Egy érdekesség ide:

Ezekből az apró falvakból elköltöznek az emberek (munkát keresnek a közeli városban) - és a megüresedett házakat felvásárolják a szlovákok. Sokan. Ott élnek életvitelszerűen, bár Szlovákiába járnak dolgozni. A határ menti elüresedő falvakban olyan olcsón lehet hozzájutni házhoz+nagy kerthez (infrastruktúra rendben van a faluban) - hogy azért a pénzért odahaza csak egy szűkebb panellakást vehetnének.

Köszönöm a hozzászólást.

Szeretem azokat a szobrokat, amelyek a járdaszinten vannak, és nem magasztosságot sugároznak. Jobban emlékszem rá később is (éppen az volt a cél, hogy a látogatók emlékezzenek valami dolog emlékére).

Thank you very much for your comment.

Thank you very much for your comment. ;-)

Köszönöm szépen - örülök, hogy figyelsz rám. :-)

Köszönöm a hozzászólást. Igen, valóban Gaudi-ház ez, amelynek a háztetőjén lévő kémények ilyen érdekes mozaikmintával díszítettek.

Thank you very much for your comment. Funny scene when a pet is something that situation than the way people behave.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups